Velika Moč za Velike Prihranke!   - Promocijske cene razsmernikov SUNGROW SG15.0RTSG33CX, SG50CX-P2, SG125CX - Velika Moč za Velike Prihranke! 

NAROČILA IN INFORMACIJE
+386 40 687 533
b2b@energetik.si
Free shipping on all US order or order above $200
Solarna energija

Prvi dan sejma ENERGETIKA - Beograd 28.11.2023

Datum objave: 28. november 2023
Danes smo z velikim pričakovanjem odprli vrata sejma ENERGETIKA v Beogradu, ki obeta predstavitev najnovejših trendov in tehnoloških inovacij na področju obnovljivih virov energije. Prvi dan je prinesel nepozabno izkušnjo, ki je presegla vsa pričakovanja.


Glavni poudarek dneva je bil na izjemni predstavitvi s strani partnerja Trina Solar, vodilnega podjetja na področju proizvodnje solarnih panelov. Udeleženci so imeli priložnost odkriti Trina Solar inovativne rešitve, ki bodo igrale ključno vlogo v naslednji generaciji obnovljive energije.

   

Jutri nas čakajo novi dogodki v sodelovanju z našimi partnerji K2 Systems in SolarEdge.

Pričakujemo navdihujoče predstavitve, ki bodo razkrile najnovejše tehnološke dosežke in trajnostne rešitve na področju sončne energije. To je neprecenljiva priložnost za vse, ki želijo biti v koraku s prihodnostjo energetskega sektorja. Obiskovalci naše stojnice na sejmu bodo imeli enkratno priložnost, da se pogovorijo s strokovnjaki iz Trina Solar, K2 systems in Solar Edge ter skupaj z Energetik energijom najdejo prave rešitve za svoje potrebe.

      

Z občutkom navdušenja in pričakovanja zaključujemo prvi dan sejma ENERGETIKA. Jutri nas čaka enako stimulativen program, poln priložnosti za povezovanje in izmenjavo znanja. 
Copyright © 2023 ENERGETIK Energija d.o.o.
Izdelava: MMStudio
zapri Na spletnih straneh Energetik.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.