JUNAKI DNEVA – Sungrow razsmerniki za vaš poslovni uspeh! - Neverjetne cene razsmernikov SUNGROW SH8.0RT-20 | SH10RT-20 | IN VERZIJA V112 - SEDAJ -500€ NA B2B PLATFORMI! 

NAROČILA IN INFORMACIJE
+386 40 687 533
b2b@energetik.si
Free shipping on all US order or order above $200
Solarna energija

Pomembno obvestilo: Zamude pomorskega transporta in morebitne prilagoditve cen zaradi razmer v Rdečem morju

Datum objave: 28. maj 2024
V Energetiku, kupci so naša prioriteta. Zato z vami delimo pomembno obvestilo o zamudah pri pošiljkah in možnih prilagoditvah cen zaradi razmer v Rdečem morju.


Učinki razmer v Rdečem morju

Zadnje mesece se je kompleksnost razmer v Rdečem morju povečala. Da bi zaščitili posadko, plovila in tovor, naš ladijski partner Maersk je do nadaljnjega je preusmeril ladje okoli Rta dobrega upanja. Vendar se je območje tveganja razširilo in napadi segajo dlje od obale. To je prisililo ladje Maerska, da podaljšajo svoje poti, kar povzroča povečanje stroškov in daljše razdalje.


Kaj lahko pričakujemo?

Glede na podrobno poročilo našega partnerja Maerska je situacija v Rdečem morju povzročila podvojitev stroškov transporta. Ti povečani stroški se znajo kmalu odražati tudi na naših cenah.
 
  • Zamude pri prihodu plovil bodo verjetno vplivale na približno 0,5 GW dobave v juniju in juliju.
  • Zagotavljamo vam, da delamo vse, kar je v naši moči, da ublažimo te motnje in zmanjšamo njihov vpliv na vaša naročila.

Glede na razmere vas vljudno prosimo da čim prej kontaktirate naš prodajni tim, in se pogovorite o vaših naročilih in morebitnih prilagoditvah cen. Naša ekipa vam bo zagotovila najboljše možne pogoje za junij, julij in avgust.

Naša zavezanost zagotavljanju najboljših storitev strankam je glavna prioriteta, in kot vedno bomo našli najboljše možne rešitve. Za kakršna koli vprašanja ali dodatno pomoč, prosimo se obrnite na Energetikovo ekipo.

Ažurno vas bomo obveščali!

Hvala za vaše nadaljnje sodelovanje.

Ekipa Energetik Energija
 
Copyright © 2023 ENERGETIK Energija d.o.o.
Izdelava: MMStudio
zapri Na spletnih straneh Energetik.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.