Velika Moč za Velike Prihranke!   - Promocijske cene razsmernikov SUNGROW SG15.0RTSG33CX, SG50CX-P2, SG125CX - Velika Moč za Velike Prihranke! 

NAROČILA IN INFORMACIJE
+386 40 687 533
b2b@energetik.si
Free shipping on all US order or order above $200
Solarna energija

Izjemno uspešno izobraževalno srečanje podjetja Energetik Energija v sodelovanju s proizvajalcem SolarEdge

Datum objave: 27. oktober 2023
V nenehnem razvoju obnovljivih virov energije je ključno, da smo vedno informirani in na tekočem z najnovejšimi dogajanji. Včeraj smo, Energetik Energija d.o.o., v sodelovanju s proizvajalcem SolarEdge organizirali izobraževalno srečanje, ki se je izkazalo za izjemno uspešno in zagotovilo neprecenljive vpoglede v prihodnost sončne energije. Dogodek je bil dokaz naše zavezanosti, da svoje stranke želimo opremiti s potrebnim znanjem in viri, da so lahko še naprej uspešne v spreminjajočem se okolju.
 



Srečanje je bilo razdeljeno na dva ključna dela:

Prvi del:
AKTUALNA ZAKONODAJA EU IN SI NA PODROČJU ZELENEGA PREHODA

Prvi del srečanja je bil posvečen razkrivanju obsežnih pravnih sprememb, s katerimi se bo sektor obnovljive energije srečal leta 2024. V Energetik energiji prepoznamo pomen tega, da so naše stranke obveščene in pripravljene na prihajajoče pravne spremembe. Član naše tehnične podpore, Andreja zadolžena za zakonodaje je zagotovila podrobne vpoglede in informacije glede teh prihajajočih pravnih sprememb.
Znanje, ki so ga delili med tem delom srečanja, je bilo neprecenljivo. Udeleženci so pridobili globlje razumevanje, kako bodo te zakonodajne spremembe vplivale na njihove projekte obnovljive energije, poslovne operacije in celoten sektor. Temeljite razlage in poglobljene razprave so bili tako privlačni, da so udeleženci želeli še več, saj so se pojavljala številna vprašanja.
To je bilo zgovorno pričevanje o pomenu nudenja izobraževalnih virov strankam in hkrati tudi o žeji po znanju.

Drugi del:
SolarEdge – Tehnično usposabljanje v živo

Drugi del srečanja je bil globok potop v sistem SolarEdge posebej v hibridne sisteme ter baterije, kateri je vodil njihov tim strokovnjakov. Predstavili so popolno namestitev svoje najsodobnejše tehnologije baterij in razložili prednosti hibridnih sistemov. Za še boljše razumevanje ter razlago so udeležencem bili dostopni in fizično razstavljeni vsi elementi sistema.
SolarEdgeHibridni sistemi, ki združujejo sončno energijo s shranjevanjem energije, predstavljajo pomemben korak naprej v sektorju obnovljive energije. Strokovnjaki iz SolarEdge so pojasnili, kako ti sistemi odpirajo pot v bolj trajnostno in učinkovito prihodnost ter ogromnim potencialom za njihove projekte obnovljive energije.

Zavezanost Energetik energije k deljenju znanja je jasno vidna skozi celoten dogodek. Trdno verjamemo, da izobraževanje svojih strank pomeni ključ do uspeha. Z zagotavljanjem tehničnih vpogledov in razumevanjem spreminjajočega se pravnega okolja svojim strankam omogočamo, da izstopajo od konkurence in so korak pred vsemi v sektorju.

Z besedami enega od udeležencev: »Izobraževalno srečanje podjetja Energetik Energija ni bilo le srečanje; bila je investicija v našo prihodnost. Znanje in vpogled, ki smo ju pridobili, bosta nedvomno pripomogla k prilagajanju novem pravnemu okviru in sprejemanju prihodnosti s sodobno tehnologijo.«

Naša zavezanost k deljenju znanja je hvalevredna, sodelovanje s SolarEdge-om pa le krepi našo zavezanost k odličnosti. V sektorju OVE, ki se še naprej razvija, bodo srečanja, kot je to, postajala vedno pomembnejša.

Hvala vsem, ki ste sodelovali, in veselimo se ponovnega srečanja na naslednjem srečanju.

Ekipa Energetik energija
Copyright © 2023 ENERGETIK Energija d.o.o.
Izdelava: MMStudio
zapri Na spletnih straneh Energetik.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.