JUNAKI DNEVA – Sungrow razsmerniki za vaš poslovni uspeh! - Neverjetne cene razsmernikov SUNGROW SH8.0RT-20 | SH10RT-20 | IN VERZIJA V112 - SEDAJ -500€ NA B2B PLATFORMI! 

NAROČILA IN INFORMACIJE
+386 40 687 533
b2b@energetik.si
Free shipping on all US order or order above $200
Solarna energija

Global Renewable Energy Summit 2024 (GRES) - Exploring a Zero-Carbon Path with Sungrow

Datum objave: 12. junij 2024
Sungrow, vodilni svetovni ponudnik PV razsmernikov in sistemov za shranjevanje energije, je organiziral Global Renewable Energy Summit 2024 (GRES) v Hefeiju na Kitajskem. Ta veliki dogodek je združil strokovnjake iz industrije, raziskovalce in partnerje po vsem svetu kot je Energetik energija, da bi razpravljali o temi »Raziskovanje brezogljične poti s Sungrow«, s poudarkom na visokokakovostnem razvoju v globalni industriji obnovljivih virov energije.


Ponosni smo, da nas je Sungrow povabil, da se kot cenjen partner udeležimo Global Renewable Energy Summit 2024 (GRES). Ta prestižni dogodek je bil osredotočen na raziskovanje brezogljične prihodnosti in je ponudil odlično priložnost za krepitev našega sodelovanja s podjetjem Sungrow in našo zavezanost k trajnostnim energetskim rešitvam.



GRES 2024 je predstavil najsodobnejšo tehnologijo, izdelke in storitve podjetja Sungrow. Z osredotočanjem na vpoglede v industrijo in uvedbo različnih segmentov smo raziskali znanje o najnovejših trendih in razvoju obnovljivih virov energije. Vsebina srečanja je bila sestavljena iz glavnega foruma, ki sta mu sledila dva podforuma: Forum A za PV in ESS, vodik ter Forum B za stanovanjske in C&I sektorje.

Poleg raznolikih forumov je dogodek vseboval interaktivno področje izkušenj z izdelki in praktične obiske tovarne ter same proizvodnje Sungrow, kar nam je omogočilo poglobljeno razumevanje prednosti in inovacij podjetja Sungrow.
 
GRES 2024 je pomemben dogodek, ki povezuje ljudi, industrijske ekosisteme, inovativna razmišljanja ter partnerstva. 
S povezovanjem najpametnejših umov in najvplivnejših strokovnjakov na področju obnovljive energije, Sungrow ostaja predan napredku prehoda v brezogljično prihodnost.

Ekipa Energetik energija
 
Copyright © 2023 ENERGETIK Energija d.o.o.
Izdelava: MMStudio
zapri Na spletnih straneh Energetik.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.