Velika Moč za Velike Prihranke!   - Promocijske cene razsmernikov SUNGROW SG15.0RTSG33CX, SG50CX-P2, SG125CX - Velika Moč za Velike Prihranke! 

NAROČILA IN INFORMACIJE
+386 40 687 533
b2b@energetik.si
Free shipping on all US order or order above $200
Solarna energija

Energetik energija d.o.o. na 18. MEDNARODNEM SEJMU ENERGETIKE v Beogradu

Datum objave: 07. november 2023
18. Mednarodni sejem Energetika (z licenco UFI) je največje letno regionalno srečanje podjetij, korporacij, ustanov, strokovnjakov in drugih deležnikov iz energetske industrije, na katerem bo predstavili najnovejše dosežke, povezali strokovnjake v sektorju in izobraževali obiskovalce o energetskih temah in spodbujanje trajnostnih energetskih praks.
 



Beograd, 28.-30.11.2023 - Energetik Energija d.o.o., se bo tudi to leto udeležila 18. mednarodnega sejma ENERGETIKA v Beogradu.

Obiskovalci razstavne stojnice Energetik Energije bodo imeli edinstveno priložnost, da se srečajo z najboljšimi proizvajalci v panogi kot so SolarEdge Technologies, Sungrow Europe, Trina Solar , K2 Systems GmbH s katerimi bomo organizirali panelne debate.

Ne glede na to, ali ste dolgoletni partner ali le radoveden raziskovalec zelene energije, vljudno vas vabimo, da se nam pridružite in nas obiščete na sejmu. Odkrijte prihodnost energije, raziščite najnovejše izdelke, seznanite se z našo celotno ponudbo ter uslugami katere izvajamo za svoje stranke, in se vključite v razprave s vodilnimi v industriji.

Ne zamudite priložnosti!

Se vidimo tam!

Ekipa Energetik energija
Copyright © 2023 ENERGETIK Energija d.o.o.
Izdelava: MMStudio
zapri Na spletnih straneh Energetik.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.