Velika Moč za Velike Prihranke!   - Promocijske cene razsmernikov SUNGROW SG15.0RTSG33CX, SG50CX-P2, SG125CX - Velika Moč za Velike Prihranke! 

NAROČILA IN INFORMACIJE
+386 40 687 533
b2b@energetik.si
Free shipping on all US order or order above $200
Solarna energija

Rdeče morje – osrednja točka zaskrbljenosti zaradi naraščajočih napetosti, težav v prometu in grožnje naraščajočih stroškov

Datum objave: 12. februar 2024
Izredne razmere v Rdečem morju - škodljive za globalno poslovanje in potrošnike širom sveta. Kronično pomanjkanje plovil v dobavni verigi dodatno obremenjuje logistične tokove ter vodi v dvig cen.
V središču te negotovosti stoji Energetik energija, stabilno založena in pripravljena na izzive.



Izredne razmere v Rdečem morju - škodljive za globalno poslovanje in potrošnike širom sveta. Kronično pomanjkanje plovil v dobavni verigi dodatno obremenjuje logistične tokove ter vodi v dvig cen.

V luči svetovnega trgovinskega okolja se Rdeče morje izkazuje kot osrednja točka zaskrbljenosti zaradi naraščajočih napetosti, težav v prometu in grožnje naraščajočih stroškov. Strateški pomen Rdečega morja, kot ključne morske poti, poudarja njegovo pomembnost pri olajševanju pretoka blaga med Azijo, Evropo in Afriko.

Sektor prometa se spopada s svojimi izzivi. Zastoji v pristaniščih, pomanjkanje ladijskih kontejnerjev in logistični zastoji so postali pogoste težave, ki jih še poslabšujejo trajni učinki pandemije COVID-19. Te težave, ne le da povzročajo zamude pri dostavi tovora, ampak tudi prispevajo k nenehnemu naraščanju stroškov prometa, ki obremenjujejo podjetja v vseh panogah.

Napovedi kažejo, da se bodo izzivi, ki vplivajo na Rdeče morje in globalno prometno omrežje, še stopnjevali. Dejavniki, kot so naraščajoča povpraševanja po blagu, omejena kapaciteta plovil in nestabilne cene goriva, napovedujejo prihodnost, zaznamovano s stalnim dvigom cen in logističnimi zapleti.
 
V središču te negotovosti stoji Energetik energija, stabilno založena in pripravljena na premagovanje izzivov. S številnimi pošiljkami PV modulov, ki so že prispeli v naše skladišče, ter prihajajočimi, kot soTrina Solar Vertex S+ 440W in Jinko Solar N-Type Tiger Neo 435W Black Frame ter z zgodovino uspešnega upravljanja zalog, ostajamo zavezani izpolnjevanju potreb naših strank.


Vaše nemoteno delovanje in zadovoljstvo, združeno z našo sposobnostjo hitrega odzivanja na tržne dinamike, nas še enkrat postavlja v vlogo zanesljivega in pravega partnerja v sektorju fotovoltaike.

Napovedi so sedaj še bolj pomembna. Zaradi trenutne situacije vas želimo obvestiti, da se obstoječe in prihajajoče zaloge hitro spreminjajo. Za zagotovitev nemotenega delovanja vašega podjetja nas kontaktirajte za vse informacije o cenah, zalogi in prihajajočih dostavah.

Še vedno lahko zagotovimo najboljšo ceno na trgu ter hitro dostavo!

Ekipa Energetik energija



foto vir: Image by TravelScape on Freepik">Freepik
Copyright © 2023 ENERGETIK Energija d.o.o.
Izdelava: MMStudio
zapri Na spletnih straneh Energetik.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.