Velika Moč za Velike Prihranke!   - Promocijske cene razsmernikov SUNGROW SG15.0RTSG33CX, SG50CX-P2, SG125CX - Velika Moč za Velike Prihranke! 

NAROČILA IN INFORMACIJE
+386 40 687 533
b2b@energetik.si
Free shipping on all US order or order above $200
Solarna energija

Prvi komercialni sistem za shranjevanje energije SolarEdge, zdaj na voljo za naročila v Italiji

Datum objave: 21. marec 2024
Odkrijte popolnoma novo komercialno rešitev za shranjevanje SolarEdge CSS OD. Ta tehnologija, ki spreminja igro, je zasnovana za zunanje in notranje namestitve in naj bi revolucionarizirala shranjevanje energije v komercialnih okoljih.


SolarEdge CSS, zasnovan za majhne do srednje komercialne solarne instalacije, je primeren za notranjo in zunanjo uporabo. Rešitev je sestavljena iz baterijske omare z nazivno zmogljivostjo 102,4 kWh in baterijskega razsmernika s 50 KW ter je razširljiva do skupne zmogljivosti 1 MWh na lokacijo. Sistem ima 10-letno garancijo, ki je vodilna na trgu, je vnaprej sestavljen in ga podpira mobilna aplikacija za hitro namestitev in zagon v minimalenem času.

SolarEdge CSS poganja SolarEdge ONE za C&I, novo platformo podjetja za optimizacijo energije v oblaku, ki je zasnovana za samodejno sinhronizacijo in optimizacijo proizvodnje in shranjevanja energije na mestu, pomaga zmanjšati stroške energije. SolarEdge ONE združuje notranje in zunanje podatke v realnem času za sprejemanje inteligentnih energetskih odločitev in ga upravlja en sam programski vmesnik. Rešitev je zasnovana tako, da podpira več načinov optimizacije energije in primerov uporabe, vključno z največjo lastno porabo, zmanjšanjem konic, optimizacijo tarif za dinamično oblikovanje cen in sodelovanje v omrežju v prihodnosti.



 
Copyright © 2023 ENERGETIK Energija d.o.o.
Izdelava: MMStudio
zapri Na spletnih straneh Energetik.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.