Velika Moč za Velike Prihranke!   - Promocijske cene razsmernikov SUNGROW SG15.0RTSG33CX, SG50CX-P2, SG125CX - Velika Moč za Velike Prihranke! 

NAROČILA IN INFORMACIJE
+386 40 687 533
b2b@energetik.si
Free shipping on all US order or order above $200
Solarna energija

Izvedeno edukativno srečanje -Izkoriščanje znanj za uspeh v letu 2024/25 -

Datum objave: 11. marec 2024
Ponosni smo, da stojimo ob strani našim strankam na njihovi poti do uspeha, in ostajamo predani zagotavljanju znanja, podpore in strokovnosti, ki jo potrebujejo za rast v današnjem konkurenčnem trgu.


Prejšnjo sredo smo održali  posebno izobraževalno srečanje posvečeno prodaji, prilagojeno posebej našim zvestim strankam. Izobraževanje je predstavljalo pomemben mejnik v naši zavezanosti k okrepitvi znanja naših strank in odličnosti.

Praktičen prodajni trening je služil kot platforma, v opremimljanju naših zvestih strank z znanjem in kompetencami, ki so potrebne ne le za izstopanje v konkurenčnem okolju, tudi za rast. Pri Energetiku nas naša predanost razumevanju potreb, izzivov in dinamike trga postavlja v ospredje znotraj distribucijske verige.

Dnevni red srečanja je bil posebej oblikovan, smo se dotaknili ključnih izzivov, s katerimi se bodo naše stranke soočale na trgu v prihodnjem letu. S pomočjo interaktivnih delavnic, zanimivih predstavitev in dinamičnih panelnih diskusij so udeleženci pridobili neprecenljive vpoglede v trende na trgu, vedenje potrošnikov in učinkovite prodajne strategije.

Energetikov osnovni pristop je prepričanje, da je znanje ultimativen konkurenčni adut. Razumemo, da je za ohranjanje koraka v današnjem hitro spreminjajočem se poslovnem okolju potrebno več kot le ponuditi izdelke - zahteva globoko razumevanje dinamike industrije in sposobnost prilagajanja spremembam.

Vse skozi izobraževanje je bil naš poudarek na širjenju znanja naših strank z znanjem in orodji za premagovanje izzivov in izkoriščanje priložnosti.

Srečanje je bilo tudi naša potrditev zavezanosti k izjemni podpori strankam, partnerstvu in moči sodelovanja.

Ponosni smo, da stojimo ob strani našim strankam na njihovi poti do uspeha, in ostajamo predani zagotavljanju znanja, podpore in strokovnosti, ki jo potrebujejo za rast v današnjem konkurenčnem trgu.

Ekipa Energetik energija
 
Copyright © 2023 ENERGETIK Energija d.o.o.
Izdelava: MMStudio
zapri Na spletnih straneh Energetik.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.