Velika Moč za Velike Prihranke!   - Promocijske cene razsmernikov SUNGROW SG15.0RTSG33CX, SG50CX-P2, SG125CX - Velika Moč za Velike Prihranke! 

NAROČILA IN INFORMACIJE
+386 40 687 533
b2b@energetik.si
Free shipping on all US order or order above $200
Solarna energija

Izkoriščanje znanj za uspeh v letu 2024 - Ekskluzivno izobraževalno srečanje

Datum objave: 16. februar 2024
Ekskluzivno izobraževalno srečanje, namenjeno posebej in samo našim visoko cenjenim in zvestim strankam. Namen tega srečanja niso samo informacije; gre za krepitev znanja in veščin, da izkoristite svoje obstoječe spretnosti in strokovno znanje, da dosežete še večji uspeh v 2024 letu.
 



Spoštovane stranke Energetika,

V dinamičnem okolju leta 2024 je nujno, da ostanemo korak pred vsemi in se opremimo z orodji, potrebnimi za uspeh med izzivi in priložnostmi. Kot cenjeni člani družine Energetik se zavedamo pomena nenehnega učenja in rasti pri nenehno razvijajočem in hitro spremenjlivem trgu.

Z veseljem sporočamo, da smo pripravili ekskluzivno izobraževalno srečanje, namenjeno posebej in samo našim visoko cenjenim in zvestim strankam. Namen tega srečanja ni samo informacije; gre za krepitev znanja in veščin, da izkoristite svoje obstoječe spretnosti in strokovno znanje, da dosežete še večji uspeh v 2024 letu.

Datum: 06. marec 2024
Čas: od 9:00 do 13:00
Lokacija: Unija, Tržaška c. 515, 1351 Brezovica pri Ljubljani


Na tem poučnem srečanju bomo še bolj podrobno raziskali ključna dejstva in trende, ki oblikujejo našo panogo leta 2024. Od spreminjajočih se vzorcev potrošniškega vedenja, cen, dobav in sprememb v zakonodaji bomo raziskali, kako lahko te dinamike vplivajo na vaše prodajne strategije. Najpomembneje pa vam bomo ponudili praktične nasvete, znanje in strategije, kako se ne le samo prilagoditi, temveč tudi izstopati.

Ključni poudarki:
Razumevanje tržne dinamike: Spoznajte pomembne tržne trende in vzorce potrošniškega vedenja, ki oblikujejo spremembe leta 2024. Odkrijte, kako predvideti spremembe in izkoristiti nove priložnosti, ko se pojavijo.

Biti korak pred konkurenco: V konkurenčnem okolju diferencialnost je ključnega pomena Odkrijte, kako predvideti spremembe in kar najbolje izkoristiti nove priložnosti.

Kako iz lastnosti v koristi?: Vaše veščine so vaše najdragocenejše sredstvo. Naučite se, kako uporabiti svoje trenutne veščine in sposobnosti za spodbujanje rasti in doseganje poslovnih ciljev.
  • Kako prodati vrednost in ne izdelka/cene
  • Kako analizirati potrebe/težave strank
  • Kako se odzvati na najpogostejše ugovore, ki jih dobite od končnih strank
Pridružite se nam na praktičnem prodajnem izobraževanju in vljudno potrdite svojo udeležbo, da si zagotovite mesto na tem ekskluzivnem dogodku. Število mest je omejeno, prijave pa so možne do zapolnitve kapacitet.

Veselimo se vašega prihoda.

Se vidimo na treningu za uspeh!

Ekipa Energetik energija
Copyright © 2023 ENERGETIK Energija d.o.o.
Izdelava: MMStudio
zapri Na spletnih straneh Energetik.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.