22 Nov 2017

ZAKAJ IZBRATI RAVNO MODULE ZNAMKE LG?

Fotovoltaični paneli so glavna komponenta fotovoltaične elektrarne. Posledično je izbira panela ena izmed najpomembnejših odločitev pri postavitvi elektrarne.

Večja učinkovitost na isti površini

Moduli znamke LG Solar so visoko učinkoviti moduli, ki zaradi večje učinkovitosti na manjši površini omogočajo maksimalno izrabo strehe. Še posebej so primerni za strehe z manjšo površino, zaradi manjšega števila modulov za enako moč elektrarne, pa so nižji tudi stroški same postavitve/inštalacije elektrarne.

V skladu s strožjimi standardi v primerjavi z IEC

Zaradi želje po zagotavljanju maksimalne kakovosti in zaneslljivosti produktov, LG module testira v svojih TUV in UL laboritatorijih, kjer jih primerja s kriteriji, ki so vsaj dvakrat strožji od standardov IEC.

Glede na rezultate TUV flash testov, LG moduli v povprečju proizvedejo 1,5% več moči, kot je to zapisano v njihovi specifikaciji. Za razliko od njih, pa nekateri drugi proizvajalci v specifikaciji navedejo moč, ki je včasih tudi manjša od realne.

Vse te informacije kažejo na zanesljivost panelov LG in istočasno varnost ob njihovem nakupu.

Razvoj in raziskovanje

LG Solar svoja sredstva nenehno investira v raziskovanje in razvoj novih inovativnih rešitev.

Dodana vrednost, ki jo LG ponuja v primerjavi z ostalimi proizvajalci, je zagotovo estetska dovršenost modulov – črna barva panelov omogoča boljše estetsko ujemanje panelov s streho. LG je eden izmed redkih proizvajalcev, ki pozornost namenja tudi zunanjemu izgledu panelov.

Ekonomsko zaledje znamke LG Solar

LG je podjetje z močnim ekonomskim zaledjem. Ravno ekonomska stabilnost je tista, ki naredi nakup varen in hkrati zagotavlja kvaliteten po-prodajni proces.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.