04 Nov 2022

TSC Powerxt: odkrijte novo tehnologijo

TSC PowerHome je evropski oddelek ameriške blagovne znamke, ki deluje v fotovoltaičnem sektorju že 20 let in ima več kot 350 izdanih patentov.

To podjetje je vodilno na področju visokozmogljivih sončnih kolektorjev Pure Black, tako za stanovanjske kot komercialne instalacije.

Predlog modula vključuje serijo PowerXT R-PM 400 Wp. Oba modela z zelo visokim izkoristkom, do 20,1 %, s 25-letno garancijo na izdelek in zmogljivost.

Tehnologija Power XT

Paneli TSC imajo tehnologijo, ki jim omogoča povečanje količine proizvedene energije v primerjavi s sistemom enake velikosti s standardnimi fotovoltaičnimi moduli.

Tehnologija Power XT poskrbi za odpravo medsebojnih povezav med celicami in vodili, s čimer se poveča proizvodna površina in zmanjša možnost zloma.

Drugačna je tudi razporeditev celic, podnizi so povezani vzporedno, znotraj vsakega od 4 kvadrantov, ki sestavljajo modul.

Vse te lastnosti omogočajo, da pri enaki velikosti sistema dosežemo do 20 % večjo proizvodnjo energije kot sistem s standardnimi paneli.

 

 

 

TSC PowerXT R-PM – mono – črna – 400 Wp

Popolnoma črn fotovoltaični modul (Pure Black) z več kot 20-odstotnim izkoristkom zahvaljujoč ekskluzivni tehnologiji PowerXT, kjer so odpravljene vodila in več medsebojnih povezav.

  • PowerXT tehnologija
  • Pure Black
  • 30 let polne garancije

Na voljo: 400 Wp