30 Jan 2020

Trina Solar, zgodovinski in zanesljiv proizvajalec sončnih panelov

Trina Solar je leta 1997 ustanovil Jifan Gao in proizvaja celice in sončne panele. Trina Solar se večkrat pojavlja med 100 podjetji z najvišjo rastjo na svetu na lestvici Fortune.

Najpomembnejši proizvajalci sončnih panelov na svetu

Trina Solar trdno sodi med najpomembnejše proizvajalce sončnih panelov na svetu, saj se je izkazala kot vodilna na področju kakovosti zaradi velikih količin patentov (skoraj 1600) in svojih 16 svetovnih rekordov od leta 2011. Podjetje je močno vpet v nenehne izzive inovacij, posodabljanje standardov glede na parametre uspešnosti in trajnosti.

Med letoma 2010 in 2015 je Trina Solar za 21,6% zmanjšala porabo električne energije iz proizvedenih MW in v istem obdobju dosegla reakcijo pri uporabi vode za 36,8% v proizvodnem procesu na MW.

Odzivna in trajnostna proizvodnja

Trina Solar želi biti odgovorna do svojih zaposlenih, skupnosti in strank, jasno opredeliti trajnostne cilje in spremljati njihove dosežke na pregleden način z uporabo tretjih partnerjev. Proizvodnja je usmerjena v znatno zmanjšanje stroškov in emisij.

Trina Solar se je uvrstila na prvo mesto po socialnih in okoljskih koristih

Ta zaveza Trine je bila prepoznana na svetovni ravni: že tretjič je organizacija The Silicon Valley Toxics Coalition (SVTC) postavila Trino na prvo mesto za družbene in okoljske koristi, priznanje vodstva ali teme, kot so odgovornost, spremljanje verige dobave, zelena delovna mesta in upravljanje življenjskega cikla izdelkov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.