22 Jun 2018

Trina Solar – zanesljiv proizvajalec z dolgo zgodovino

Trina Solar je bila ustanovljena leta 1997, njen ustanovitelj pa je bil Jifan Gao. Podjetje se danes ukvarja z vertikalno proizvodnjo sončnih celic, celic, ingotov in oblatov. Več let zapored se je na seznamu Fortune uvrstilo tudi na lestvico top 100 podjetij iz celega sveta z največjo rastjo. 

Eden izmed najpomembnejših proizvajalcev sončnih celic na svetu

Trina Solar spada med najpomembnejše proizvajalce sončnih celic na svetu. Od leta 2011 pa do danes je Trina Solar iznašla skoraj 1600 patentov in 16 svetovnih rekordov.

Nenehoma stremi k okoljskem trajnostnem razvoju

Podjetje si ves čas prizadeva za inovacije, posodabljanje standardov uspešnosti in trajnostnih standardov. Med letoma 2010 in 2015 je proizvajalec Trina Solar prispeval k zmanjšanju porabe električne energije iz omrežja.

Odgovorna in trajnostna proizvodnja 

Trina Solar je odgovorna tudi do svojih zaposlenih, skupnosti in odjemalcev ter na transparenten način prikazuje svoje cilje, jih tudi spremlja z vključevanjem tretjih oseb, da so pridobljeni rezultati neodvisni in objektivni. Proizvodnja je usmerjena k zmanjšanju stroškov in emisij.

Trina Solar je Prva na lestvici socialnih in okoljskih koristi

Prizadevanje Trine Solar je bilo opaženo tudi na globalnem nivoju: že tretjič zapored je SVTC (Silicon Valley Toxics Coalition) ocenilo Trino Solar kot zmagovalko na lestvici socialnih in okoljskih koristi.

 

Module Trina Solar lahko od sedaj naprej dobite tudi v našem katalogu. Za več informacij ali naročilo produktov nas kontaktirajte na info@energetik.si ali nas pokličite na 040 687 533.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.