21 Sep 2018

Trina Solar spet dosegla boniteto odličnosti

Bloomberg poročilo je potrdilo popolno boniteto odličnosti glede na 100% strokovnjakov v industriji. 

 

Trina Solar Limited, vodilni ponudnik celovitih rešitev v solarni industriji, je prejela najvišjo oceno za bonitetno odličnost v najnovejšem bonitetnem poročilu, objavljenem iz strani Bloomberg NEF (BNEF). Z najnovejšim poročilom je Trina Solar sedaj edini proizvajalec modulov, ki je prejel boniteto odličnosti tri leta zapored s strani vseh strokovnjakov, ki so sodelovali v anketi BNEF.

Pri oceni bonitete odličnosti proizvajalca se banke osredotočajo na finančno zaledje podjetja, spremljanje učinkovitosti modulov na terenu in garancija, ki jo posametni proizvajalec ponuja za svoje module. Bloomberg NEF je v svojo anketo povabil banke, sklade, EPC-je, neodvisne ponudnike električne energijein tehnične svetovalce po vsem svetu. Ti strokovnjaki predstavljajo nameščene 29 GB moči po vsem svetu. BNEF je izvedel tudi vrsto poglobljenih razgovorov s kakovostnimi inšpektorji in tehničnimi svetovalci, ki dopolnjujejo raziskavo.

Rongfang Yin, izvršna podpredsednica Trine Solar, je dejala: “Zelo smo ponosni na velik rezultat , ki ga je Trina Solar ponovno dosegla v tej industriji. Dejstvo, da že tretje leto zapored ostajamo na vrhu, ni naključje, ampakk odraža trdno finančno stanje in kakovost.

V najnovejšem poročilu BNEF so navedeni tudi rezultati, objavljevljeni iz strani DNV GL, ki Trino Solar že četrtič po letu 2014 omenjajo kot najboljšega ponudnika med globalnimi proizvajalci modulov.

 

Module Q-CELLS lahko najdete tudi v našem katalogu. Za več informacij ali naročilo produktov nas kontaktirajte na  info@energetik.si ali nas pokličite na 040 687 533.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.