10 Jan 2018

STECA: REGULATORJI NAPAJANJA IN OTOČNI SISTEMI

Nemško podjetje Steca je že več let najboljši proizvajalec otočnih sistemov. Le-ti so v celoti proizvedeni v tovarni Memmingen v Bayernu.

Steca je začela s proizvodnjo regulatorjev polnjenja, ki so nujni za povezavo fotovoltaičnih panelov z akumulacijskimi sistemi, in od takrat naprej dosledno skrbi, da so njihovi produkti zanesljivi in visoko efektivni. V tem času je podjetje tudi razširilo nabor produktov in danes ponujajo vse naprave, potrebne za proizvodnjo in uporabo energije s pomočjo fotovoltaike ne glede na prostor in čas.

Steca Solsum in Steca Solarix: neprekinjen dotok energije

Steca predstavi štiri nove produkte iz družine Solsum in Solarix. Ti novi produkti lahko upravljajo z veliko večjim delom omrežja in na ta način izboljšujejo zmogljivost in možnosti uporabe.

Produkta Steca Solsum 2525 in 4040 sta nova generacija regulatorjev napajanja in predstavljata napredno serijo PRS, ki s pomočjo USB priključka in večjega omrežja modulov omogoča povezavo s pametnim telefonom in tabličnim računalnikom. Pomembne informacije kot so stanje polnjenja akumulatorja ali morebitne napake pa so zaradi praktične LED osvetlitve tako pod nadzorom.

Steca Solsum 2525 in 4040 v primerjavi z njunimi predhodniki nudita veliko več informacij – na zaslonu lahko s pomočjo simbolov in indikatorjev spremljamo učinkovitost naprave. Še ena značilnost novih Stecinih modelov je poenostavljeno programiranje – dve dodatni tipki omogočata konfiguracijo tipa baterije in njenega nadzora. Povezati ju jo mogoče tudi z merilnikom električne energije in na ta način dobiti informacijo o proizvodnji energije in informacijo o lastni porabi energije. Polnjenje je mogoče preko USB kabla.

Energetik: strokovna podpora tudi za otočne sisteme

V podjetju Energetik vam zaradi svojega znanja in izkušenj ponujamo raznovrstne rešitve in produkte za otočne sisteme.

V kolikor bi želeli prejeti naš katalog za otočne sisteme ali bi želeli, da za vas oblikujemo celostno rešitev, nam pišite na info@energetik.si ali nas pokličite na 040 687 533.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.