04 Jun 2020

Steca: krmilniki polnjenja in ”off-grid” sistemi

Nemško podjetje Steca je že leta najboljši proizvajalec ‘’off-grid’’sistemov, ki so v celoti proizvedeni v njihovi tovarni Memmingen v Bayernu.

Steca Solsum in Solarix: energija brez prekinitve

Steca krmilniki družin Solsum in Solarix so bili pred kratkim razširjeni z uvedbo štirih novih izdelkov, ki lahko upravljajo veliko več omrežja in s tem moči za izboljšanje zmogljivosti in njihovih aplikacij.

Nova Steca Solsum 2525 in 4040 sta novi generaciji krmilnikov polnjenja in razvoj serije PRS, ki omogoča povezovanje pametnih telefonov in tablic zaradi povečanja omrežja modulov in praktičnega konektorja USB. Te praktične LED diode omogočajo nadzor vseh informacij sistema, kot so napolnjenost baterije ali informacije o drugih napakah.

Novi Solarix 2525 in 4040 ponujata veliko več informacij zahvaljujoč zaslonu, ki s simboli in kazalniki obvešča o učinkovitosti obratovanja elektrarne. Prav tako je bilo programiranje poenostavljeno zaradi prisotnosti dveh tipk, ki omogočata konfiguracijo vrste baterije in njen nadzor. Poleg tega jih je mogoče uskladiti z merilnikom električne energije, da dobite vrednost proizvodnje energije in tudi lastne porabe. Ti regulatorji, kot tudi Solsum, omogočajo, da prek kabla USB enostavno polnite elektronske naprave.