14 Feb 2022

SolarEdge trofazni StorEdge razsmernik kompatibilen z BYD in LG Chem baterijami

SolarEdge je z izdajo nove programske posodobitve v4.11.xx razširil domet kompatibilnih baterij z StorEdge razsmerniki, vključno z BYD Premium LVS in LG RESU 48V baterijami.

StorEdge razsmerniki od 5 do 10 kW

StorEdge razsmerniki so na voljo v štirih različnih močeh; 5, 7, 8 in 10kW z 12-letno garancijo in možnostjo podaljšanja garancije na 20 ali 25 let.

Širok spekter optimizatorjev

S širokim izborom optimizatorjev je mogoče povezati vse vrste sončnih panelov – poli in monokristalne, ki ne potrebujejo funkcionalne ozemljitve v eni sami seriji optimizatorjev,
s posledičnimi prihranki pri ožičenju in zaščitah (BOS), tako da imamo popoln nadzor modul za modulom.

Integriran 5kW 48 V polnilnik

Zmogljiv integriran polnilnik 5 kW 48 V lahko upravlja litij-ionske baterije s komunikacijo CAN in RS485, na primer BYD Premium LVS ali LG Chem Resu 48 V, zato imate možnost, da imate spremenljive kapacitete med 4 in 24 kWh.

S prihodnjimi posodobitvami vdelane programske opreme bo mogoče vzporedno vstaviti baterijske pakete, da bi še dodatno razširili obseg zmogljivosti.

Pametno upravljanje obremenitev

Tako kot pri drugih razsmernikih SolarEdge ima tudi ta hibridni razsmernik možnost pametnega upravljanja različnih obremenitev prek izbirnih dodatkov Smart Energy, kot so krmilnik za potopne grelnike, suhi kontakt za krmiljenje na primer toplotne črpalke ali katerega koli gospodinjskega aparata. prek pametnih vtičnic.

Zagon je hiter in preprost zahvaljujoč meniju za hitro namestitev aplikacije SetApp.

Primerni za nove in že obstoječe sisteme

Trifazni razsmernik StorEdge je zaradi različnih načinov delovanja zelo prilagodljiv, lahko se uporablja na novih sistemih, pa tudi za razširitev obstoječih sistemov s trifaznimi razsmerniki SolarEdge.

Novi trifazni razsmernik StorEdge za sisteme povezane z omrežjem, združuje upravljanje sončne proizvodnje, shranjevanja in gospodinjske energije v enem samem razsmerniku za poenostavljeno namestitev in upravljanje skladiščenja ter hitrejšo povračilo naložbe v sistem.