28 Feb 2019

SolarEdge trening s certifikatom

V sredini marca bomo izvedli nadaljevalni trening v sodelovanju s SolarEdge proizvajalcem. Trening bo namenjen tako tistim, ki so jim SolarEdge produkti že dobro poznani, kot tudi vsem, ki se z njimi šele spoznavajo. 

 

Dodatne informacije o treningu: 

S pričetkom ob 9:00, bomo v Tehnološkem parku trening začeli s kratkim uvodom (podjetje Energetik energija d.o.o.), nato bomo na kratko ponovili specifične karakteristike sistema SolarEdge in nazadnje predstavili nove funkcije in produkte, ki jih je proizvajalec razvil (SolarEdge). Sledila bo priložnost za vprašanja. Svetujemo vam, da si vprašanja pripravite vnaprej in izkoristite priložnost za odgovore, ki jih potrebujete.

 

Kaj pa…

SolarEdge certifikat že imam. Ali je ta trening primeren zame? 

Da. Na treningu bodo predstavljene nove funkcije in novi produkti, ki jih je razvil SolarEdge. Nekatere izmed njih so obvezne in brez tega znanja boste imeli na terenu kar nekaj težav. 

SolarEdge produkti so zame precej novi. Ali bom lahko sledil treningu glede na to, da je nadaljevalni? 

Da. Svetujemo vam, da si pred treningom preberete več o SolarEdge produktih na njihovi spletni strain, v začetku treninga pa bomo tudi ponovili osnove o SolarEdge sistemih. 

Ali je prijava na trening obvezna? 

Da. Zaradi rezervacije konferenčne dvorane in naročila hrane potrebujemo vašo prijavo najkasneje do 8.3. Prijava je možna tukaj

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.