18 Jan 2018

SOLAREDGE: PREDSTAVITEV TEHNOLOGIJE HD-WAVE

V četrtek, 25.01.2018, bomo gostili tehnično ekipo proizvajalca razsmernikov in optimizatorjev SolarEdge. Predstavili nam bodo tehnologijo HD-Wave, zakaj je boljša v primerjavi z njenimi predhodniki in kako se od njih razlikuje. Gre za optimizacijo predhodnih razsmernikov, zato tudi sama namestitev poteka nekoliko drugače. SolarEdge-evi strokovnjaki nam bodo razložili, kako.

Druga tematika, ki se je bomo dotaknili, je integracija SolarEdge sistemov z baterijskimi sistemi. Gre za precej aktualno tematiko, katero nam bodo strokovnjaki v četrtek podrobneje predstavili. Povedali pa bodo več tudi o komunikaciji, spremljanju in nadzoru sistema SolarEdge in podpore, ki jo nudijo svojim strankam.

Izobraževanje bo potekalo v obliki delavnice – imeli boste enkratno priložnost spoznati Solardge tehnične strokovnjake in jih vprašati vse, kar vas zanima! Pripravite si konkretna vprašanja in izkoristite popoldan v družbi SolarEdge usposobljene ekipe!

Produkti znamke SolarEdge so za slovenski trg ključnega pomena – so izvrstne kvalitete, ustrezajo standardom slovenske zakonodaje in imajo izredno dolge garancijske čase.

Srečanje se začne ob 12:30 v prostorih Poslovne hiše Unija d.o.o. – na naslovu Tržaška cesta 515, 1351 Brezovica pri Ljubljani. Pogoj za udeležbo je plačilo kotizacije v vrednosti 80 EUR + ddv. Vsi udeleženci prejmejo bon enake vrednosti, ki se ga lahko koristi pri naročilu kateregakoli produkta iz našega kataloga. V kolikor se srečanja želite udeležiti, nam čim prej pišite na info@energetik.si. Rok za prijavo in plačilo kotizacije: 19.01.2018.

 

Urnik:

12.15 – Registracija udeležencev

12.30 – Uvod

12.45 – SolarEdge predstavitev

14.30 – Odmor

14.45 – SolarEdge predstavitev

16.30 – Zaključek

 

Za več informacij o nas, si oglejte tudi: http://energetik.si/o-nas/.

Za dodatne informacije pokličite: 040 687 533.

 

Ekipa Energetik energija d.o.o.