17 Dec 2019

SolarEdge, nove posodobitve za učinkovitejši sistem

SolarEdge je pred kratkim predstavil nove posodobitve, da prihrani čas in denar. Najnovejša posodobitev strojne programske opreme (3.24xx) močno izboljša naprave Smart Energy in StorEdge; posodobljena je bila tudi aplikacija Mapper.

Posodobitev vdelane programske opreme 3.24xx

Ta nova posodobitev prinaša pomembne izboljšave. Najprej se izogne ​​napakam pri namestitvi zahvaljujoč novemu samodejnemu preizkusu baterije, saj:

Hitro in učinkovito preverja povezavo in konfiguracijo vsakega od njih

Zazna kakršne koli težave pri namestitvi, še preden je potekal postopek namestitve

Drugič, zahvaljujoč posodobitvi strojne programske opreme (3.24xx) na trifaznem sistemu bo mogoče namestiti do tri enofazne pretvornike (po en na fazo), pri čemer je vsak opremljen z eno baterijo. To bo zagotovilo edinstven in integriran sistem tudi z vidika spremljanja.

Drugič, zahvaljujoč posodobitvi strojne programske opreme (3.24xx) na trifaznem sistemu bo mogoče namestiti do tri enofazne razsmernike (po en na fazo), pri čemer je vsak opremljen z eno baterijo. To bo zagotovilo edinstven in integriran sistem tudi z vidika spremljanja.

Zadnja prednost se nanaša na upravljanje naprav Smart Energy. Z novo posodobitvijo vdelane programske opreme bo vsak uporabnik lahko sam izbral, ali bo dal prednost napravam Smart Energy ali StorEdge. Na ta način se bo energija, proizvedena v presežku iz enega sistema, obravnavala samodejno ali v skladu z željami uporabnika.

Ta posodobitev je naslovljena na vse pretvornike, ki podpirajo vmesnik StorEdge, kot so:

SolarEdge: HD-Wave SE3680H-SE5000H, z AC sklopko

SolarEdge: HD-Wave SE2200H – SE3000H – SE3500H – SE3680H – SE4000H – SE5000H – SE6000H

Ta izboljšava bo padla neposredno na baterije in na sistem za nadzor obremenitve.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.