23 Mar 2018

Simply – montažni sistem za vsako streho

Ste že kdaj razmišljali o uporabi samo ene vrste pv profila za kakršnokoli podkonstrukcijo? Z montažnim sistemom Simply je to sedaj mogoče. Z njim je namreč montaža lažja in hitrejša. Ena rešitev za različne vrste streh, združljiva s katerokoli strešno kljuko.

Simply: sistem, ki je hiter, varen in močan

V primerjavi z ostalimi podkonstrukcijami je bil Simply prepoznan za posebej lahko, a hkrati zelo vzdržljivo.

Čas, potreben za montažo, je krajši, saj vijaki za povezovanje profilov niso več potrebni. Namesto le-teh, se uporabi takoimenovani ‘štukec’, ki profile poveže na način fiksacije. Nanj je možno namestiti tudi kljuke in vijake. Podobno velja tudi za spone – le-te se prav tako lahko namesti le z enim pritiskom nanje, brez uporabe vijakov in matic.

SIMPLY

Podkonstrukcija Simply je system, ki s kombinacijo fleksibilnosti in funkcionalnosti poenostavi sestavo posameznih delov in na ta način zmanjša čas, potreben za montažo.

Podkonstrukcija Simply je univerzalna podkonstrukcija, primerna tako za navadno strešno kritino, strehe z nagibom kot tudi ravne strehe.

Nov sistem omogoča namestitev na pritrdilne elemente , ki so odvisni od vrste strehe. Pritrditev se izvede z kladivastimi vijaki M10 in maticami M10.

Povezava med dvema profiloma je vzpostavljena s pomočjo ‘štukca’, to je vmesni del, ki profila fiksira ‘na klik’, brez uporabe vijakov ali matic.

Vmesne in končne spone se lahko dokupi posebej ali pa skupaj s Simply profili, vijaki in maticami – Simply KIT.

LIGHT

Podkonstrukcija Light se od podkonstrukcije Simply razlikuje le potem, da je še močnejša in odpornejša na bolj ekstremne vremenske razmere kot so burja in sneg.

Za več informacij ali ponudbo nas kontaktirajte na info@energetik.si ali nas pokličite na 040687533.