15 Mar 2019

Sejem Intersolar Europe

Intersolar Europe je vodilni svetovni sejem za solarno industrijo in njene partnerje. Od ustanovitve pred 27 leti je to postala najpomembnejša industrijska platforma za proizvajalce, dobavitelje, distributerje, ponudnike storitev in partnerje v svetovni industriji fotovoltaike. 

 

Sejem se bo tudi letos odvijal v Münchnu in sicer od 15. do 17. maja, glavni fokus pa bo na področje fotovoltaike, solarne termične tehnologije, sončne elektrarne in integracija fotovoltaike z drugimi obnovljivimi viri energije.

Sejem je namenjen naslednjim obiskovalcem:

  • instalaterjem in integratorjem
  • projektnim vodjem
  • proizvajalcem in dobaviteljem
  • distributorjem
  • energetskim svetovalcem
  • investitorjem in analitikom
  • vladnim uradnikom

 

Tržni trendi 

Solarna industrija je v razcvetu. Po podatkih IHS, je bilo v letu 2018 nameščenih več kot 100 GW novih sončnih sistemov, v letu 2019 pa se jih pričakuje za več kot 120 GW.

Pol-celice, PERC in monokristalne solarne celice postajajo vse bolj kvalitetne in cenovno ugodne. Trenutni megatrend je izboljšava celic s pomočjo različnih tehnologij (kot npr. PERC tehnologija).

Razsmerniki postajajo vse bolj vsestranski, imajo pa tudi vse več funkcij. Danes vemo, da so na trgu že hibridni razsmerniki, digitalne platforme, razsmerniki s sistemi za shranjevanje, združljivostjo z e-mobilnostjo, energijo za ogrevanje in s pametnimi domovi.

 

Zakaj je sejem tako pomemben? 

Na sejmu ne boste le izvedeli, kaj so najnovejši svetovni trendi, temveč boste imeli tudi možnost spoznati proizvajalce produktov, ki jih uporabljate ali jih želite uporabiti. Tam bomo prisotni tudi mi, vaš distributer in z veseljem vas bomo spoznali z našimi partnerji in vam svetovali glede vaših vprašanj, problemov.

V kolikor bi si želeli rezervirati termin z nami in našimi partnerji vnaprej, nam čim prej pišite na e-mail info@energetik.si in si rezervirajte termin. Število mest je omejeno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.