10 Jan 2020

S Huaweijem na InterSolarju je pričakovana prihodnost!

V zadnji izdaji InterSolarja je bil Huawei eden izmed dobitnikov prestižne nagrade InterSolar Award 2019, zahvaljujoč seriji izdelkov SUN2000-12 / 15/17 / 20KTL.

Huawei je to nagrado dosegel zahvaljujoč novim funkcijam, ki so bile uvedene po natančnih in nenehnih vlaganjih v raziskave in razvoj.

Vgrajena digitalna tehnologija Turbo

Nova rešitev, ki jo je predstavil Huawei, predstavlja tehnologijo Digital Turbo, integrirano v nove pretvornike in umetno inteligenco. Te nove funkcije zagotavljajo pomembno izboljšanje postopkov namestitve naprave.

Katere so nove rešitve, predstavljene na InterSolarju?

povezovanje z optimizatorji prek namenskih čipov: Huawei je prvi predstavil pametne razsmernike z vgrajenim čipsetom Hisilicon. Ta nova funkcija omogoča razsmernikom hitrejšo in zanesljivejšo komunikacijo z orodji za optimizacijo moči.

Največja varnost: integrirana tehnologija AFCI (Arc Fault Circuit Interrupter) za proaktivno zmanjšanje nevarnosti požara in zagotavljanje, da se razsmernik izklopi v 2 sekundah.

Vse novice Huaweija na InterSolar Award 2019

SUN2000-3/4/5/6/8/10KTL

Novi trifazni hibridni razsmernik Huawei je na voljo v dveh različicah (M0 in M1). Oba lahko računata na 98,6-odstotno učinkovitost in vgrajen vmesnik za shranjevanje baterij. Tudi v različici M1 je mogoče delati z optimizatorji (delna ali popolna optimizacija).

Komunikacija je mogoča tudi prek omrežja 4G / 3G / 2G prek Smart Dongle-4G.

SUN2000-12/15/17/20KTL

Ta serija izdelkov predstavlja novo generacijo majhnih trifaznih pretvornikov. Izdelek je bil dobitnik nagrade InterSolar Award 2019, zahvaljujoč vsestranskosti in možnosti dela z orodji za optimizacijo moči (delna ali popolna optimizacija). Ta izdelek je na voljo tudi v dveh različicah (M0 in M2).

SUN2000-375W-P2

Huaweijev optimizator moči je mogoče namestiti samo v trifazni liniji. Manjše velikosti vam omogočajo, da delate tudi z logiko “Long String Design”.

SUN2000-185KTL-H1

Nov trifazni pretvornik v kategoriji Utility. Nazivna moč 185 kW, 9 neodvisni MPPT sledilec, izkoristek 99,03%. Podpira pametno diagnozo I-V krivulje, dvojno DC izolacijsko stikalo, integrirane odvodnike DC + AC.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja