10 Dec 2019

Q CELLS Q.PEAK DUO

Nova serija Q.PEAK DUO-G5 z monokristalnimi sončnimi celicami in močjo do 330 Wp ter izkoristkom do 19,9% prinaša večje donose na majhnih strehah.

Nova pol-celična tehnologija za Q CELLS

Ta nova generacija koncepta Q.ANTUM celic omogoča, da se polovice celic kombinira z najsodobnejšimi ožičnimi celicami in šestimi busbari.

Druge običajne monokristalne sončne celice izgubijo veliko svoje začetne moči z insolacijo. Q.PEAK DUO-G5 to preprečuje s tehnologijo Anti LID.

Novi solarni modul Q.PEAK DUO-G5 podjetja Q CELLS navdušuje s svojo inovativno tehnologijo Q.ANTUM DUO, ki omogoča zelo veliko moč z majhnim odtisom.

Neprekosljiv koncept Q.ANTUM celic je zdaj združen z najsodobnejšimi ožičnimi celicami, polovičnimi celicami in tehnologijo 6-busbarjev, zato dosega izjemno moč v realnih pogojih – tako z nizko insolacijo kot tudi v vročem, jasnem poletju.

Številne nove značilnosti te inovativne tehnologije

POVEČANA MOČ IN STABILNOST ZARADI POLOVIČNIH CELIC IN 6-BUSBAR TEHNOLOGIJE

Novi koncept polovičnih celic v kombinaciji s 6 busbari zmanjšuje mehanski stres na celice, tudi pri velikih obremenitvah vetra in snega.

Q CELLS TEHNOLOGIJA POLOVIČNIH CELIC

Manjši tok in s tem znatno zmanjšanje ohmičnih izgub imata za posledico večji izkoristek.

POVEZAVA ŽIC MED CELICAMI

Namesto spajkalnih žic imajo žične povezave manjšo širino, kar poveča notranje odboje in zmanjša senčenje za do 75%.

IZBOLJŠANA TOLERANCA SENČENJA

Celice so med seboj povezane preko neodvisnih zgornjih in spodnjih polovic modulov, ki so vzporedno povezane za boljši izkoristek v primeru delnega senčenja modulov.

NAJSODOBNEJŠA TEHNOLOGIJA

Q.ANTUM DUO združuje najnovejše metode delitve sončnih celic in inovativno kabliranje s tehnologijo Q.ANTUM.

INOVATIVNA VSEVREMENSKA TEHNOLOGIJA

Optimalni izkoristek v vsakem vremenu zaradi odlične zmogljivosti pri nizki svetlobi in temperaturi.

DOLGOROČNA VISOKA ZMOGLJIVOST

Dolgoročna varnost donosa zaradi tehnologij Anti LID, Anti PID in Anti LeTID, Hot Spot Protect in sledljive kakovosti Tra.Q ™. Q CELLS Anti LID tehnologija skoraj v celoti preprečuje razkroj, ki ga povzroči svetloba (LID), kar lahko znatno zmanjša delovanje sistema.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.