24 Avg 2018

Q-CELLS predstavlja module Q.PEAK DUO

Nova serija Q.PEAK DUO-G5 z monokristalnimi sončnimi celicami in razponom moči do 330 Wp ter učinkovitostjo do 19,9% prinaša večje donose na majhnih strehah.

Nova tehnologija polcelic: 

Nova generacija neprekosljivega koncepta celice Q.ANTUM omogoča kombinacijo polcelic z najsodobnejšimi  celicami in šestimi busbar vodili. Konvencionalne monokristalne celice izgubijo veliko svoje začetne moči zaradi osončenja. Q.PEAK DUO-G5 to preprečuje s pomočjo tehnologije ANTI LID.

Novi modul Q.PEAK DUO-G5  navdušuje s svojo inovativno tehnologijo Q.ANTUM DUO, ki omogoča posebno visoko moč.

Izjemni concept Q.ANTUM celic je sedaj združen z najsodobnejšim celičnim ožičenjem, polcelicami in 6 busbar ter tako v realnih razmerah dosega izjemno moč – v primerih z manjšim osončenjem in v poletnih dnevih z veliko sonca.

Značilnosti inovativne tehnologije Q.ANTUM:

  • VEČJA MOČ IN STABILNOST MED POLCELICAMI IN 6 BUSBAR TEHNOLOGIJO

Novi concept polcelic v kombinaciji s 6 busbar zmanjšuje mehanske obremenitve na celicah – tudi pri visokih obremenitvah vetra in snega.

  • Q-CELLS POLCELIČNA TEHNOLOGIJA

Manjši tok in s tem znatno zmanjšanje ohmskih izgub – posledično je učinkovitost večja.

  • MEDCELIČNA POVEZAVA ŽIC

Namesto spajkanja žic imajo žične povezave manjšo širino, s čimer povečajo notranjo refleksijo in zmanjšajo senčenje za do 25%.

  • IZBOLJŠANA TOLERANCA SENČENJA

Zgornji in spodnji del celic sta neodvisna drug od drugega – povezana sta vzporedno. Na ta način se poveča izkoristek v primeru delnega senčenja modula.

  • INOVATIVNA TEHNOLOGIJA

Q.ANTUM DUO združuje najnovejše metode za razdelitev solarne celice in inovativno ožičenje s tehnologijo Q.ANTUM.

  • Q.ANTUM TEHNOLOGIJA

Nižja raven stroškov električne energije (LCOE), večji donosi, nižji stroški BOS, višji razredi moči in izjemna učinkovitost.

  • ODPORNOST NA VREMENSKE RAZMERE

Optimalen izkoristek v katerem koli vremenu zaradi odlične zmogljivosti tudi v primeru manjše osvetljenosti in ekstremnih temperatur.

  • VISOKA UČINKOVITOST NA DOLGI ROK

Dolgoročna varnost donosa zaradi Anti LID, Anti PID in Anti LeTID tehnologije, zaščite vročih točk in sledljive kakovosti Tra.Q ™. Q Cells in Anti LID tehnologija skoraj v celoti preprečujeta svetlobno razgradnjo (LID), kar bi lahko bistveno zmanjšalo učinkovitost sistema.

Module Q-CELLS lahko najdete tudi v našem katalogu. Za več informacij ali naročilo produktov nas kontaktirajte na info@energetik.si ali nas pokličite na 040 687 533.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.