28 Dec 2018

PV sejmi in konference

V letu 2019 bodo v prvi četrtini leta naslednje konference in sejmi:

3.1.-24.1. InterSolution 2019 (Belgija) 

Sejem je namenjen instalaterjem, električarjem, gradbenikom, vodovodarjem in arhitektom. Videli boste lahko razstavo solarnih celic, PV modulov, toplotnih črpalk, solarnih koletorjev, solarnih panelov, montažnih sistemov in več.

12.2.-13.2. PV Module Forum 2019 (Nemčija)

Gre za konferenco, ki bo obravnavala naslednje tematike: podnebni in tržni vidiki, tehnologija PV celic in modulov, karakterizacija PV modulov, kakovost in zanesljivost, izkušnje na področju fotovoltaike, zagotavljanje kakovosti in standardizacija.

27.2.-28.2. PV Operations Europe 2019 (Nemčija)

Cilj dogodka je ponuditi udeležencem interaktivne seje z največjimi imeni v PV industriji, možnost mreženja v formalnih in neformalnih okoljih in študije primerov ter raziskave iz področja optimizacije dobička, upravljanja sredstev, dolžine pogodb, pogajanja in zanesljivosti, rehabilitacije sistemov, izbire, vzdrževanja in optimizacije razsmernikov.

26.2.-1.3. Genera (Španija)

Organizator dogodka je IFEMA ob podpori inštituta za energetsko raznolikost in varčevanje (IDEA), dogodek raziskuje različne energetske vire: solarne, termalne,, hidravlične, biomasne, vetrne in še več.

11.3.-15.3. ISH (Nemčija)

Svetovni vodilni sejem na področju bele tehnike, gradbenih storitev, energije, klimatske tehnolofije in obnovljivih virov energije.

19.3.-20.3. Large Scale Solar Europe Conference 2019 (Portugalska)

Portugalska pripravlja konferenco za vse finančike, vlagatelje, izvajalce in več; obravnavane pa bodo naslednje teme: obseg subvencij za projekte sončne energije, optimizacija obsežnih solarnih projektov iz vidika uporabnosti in omrežja, projekcija veleprodajnih cen energije v Evropi, inženiring dobavne verige, MIP in antidumping ter solarni projekti za skupnosti. 

20.3.-21.3. Solar Solutions Int. 2019 (Nizozemska)

Solar Solutions Int. so razvili največjo komercialno platformo za sončno energijo na Nizozemskem, v Belgiji in Luksemburgu. Sejem je namenjen vsem gradbenikom, instalaterjem, arhitektom, razvojnim podjetjem in vsem podjetjem v energetskem sektorju.

 21.3.-42.3. New Energy Husum 2019 (Nemčija)

Sejem bo pokrival naslednje teme: e-mobilnost, pasivne hiše, pametni dom in digitalizacija, samooskrba, fotovoltaika, bio goriva, hidroelektrarne, gretje s peleti, solarni termalni sistemi, geotermalna tehnologija.

1.4.-5.4. Hannover Messe 2019 (Nemčija)

Sejem ima zgodovinsko vrednost in eno izmed področij, ki ga pokriva, je tudi področje energetike. Poleg razstavne vrednosti pa ima sejem tudi edukacijsko vrednost, saj se bo obravnavalo teme kot so: globalni trgi, transfer znanja, stimulacija inovativnosti globalno, tržni trendi in več.

8.4.-10.4. Silicon PV 2019 (Belgija)

Gre za ključni dogodek izmenjave in razumevanja razvoja in trendov na področju silicija in fotovoltaike.Osredotoča se na znanost in napredne tehnologije vezano na verige kristalnih silicijevih celic in modulov.

10.4.-12.4. 17th International Conference on Renewable Energies & Power Quality (Španija)

Glavni cilj conference je, da bi se zbrali akademiki, znanstveniki, inženirji, proizvajalci in uporabniki iz vsega sveta in slišali novosti iz področja razvoja obnovljivih virov energije in kakovosti električne energije.

10.4.-12.4. RoEnergy Bucharest Trade Fair 2019 (Romunija)

Konferenca je namenjena združevanju vzhodnega in zahodnega dela Evrope in sicer vzhodnim državam predstavi ponudbo iz Zahodne Evrope.

9.4.-12.4. Solar Ukraine 2019 (Ukrajina)

Organizatorji so se po uspešni organizaciji sejma v letu 2018 odločili sejem ponoviti. Razstavljalci bodo razstavljali solarne fotocelice in module (tankoplastne module, poli in monokristalne module), razsmernike, hranilnike energije, sisteme za monitoring, merjenje in upravljanje s fotovoltaičnimi sistemi solarne naprave, PV komponente (kalbi, konektorji), montažni sistemi in več.

16.4.-18.4. CISOLAR 2019 (Ukrajina)

Gre za mednarodno konferenco in sejem za Srednjo in Vzhodno Evropo, ki bo obravnavala področje sončne energije, najnovejše tehnologije, trende in naložbene priložnosti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.