16 Mar 2018

PV optimizator: SolarEdge ponuja pravi produkt

Številni zadovoljni uporabniki poročajo:

Velika Britanija: “S pomočjo sistema SolarEdge lahko našim strankam z gotovostjo zagotovimo, da izkoristijo vse prednosti svoje fotovoltaične naprave. Delno senčenje tako ne povzroča več izgub, vgradnja tudi na tistih delih strehe, ki niso popolnoma sončni pa pomeni večji izkoristek strehe. Poleg tega lahko naše stranke spremljajo proizvodnjo posameznega modula tudi preko SolarEdge spletnega monitoring portala.”

Francija: “Kot investitorja me zanimajo predvsem tri zadeve: 1. Ali sistem proizvaja maksimalno možno količino energije in tako zagotavlja povratek investicije? 2. Ali so montaža, priklop in vzdrževanje stroškovno učinkoviti? 3. Glede na dejstvo, da imam v najemu nekaj streh, kakšna so varnostna tveganja? Razlog, da uporabljam razsmernike in optimizatorje SolarEdge tiči v tem, da ima odgovor na vsa tri vprašanja.”

Nemčija: “Izredno smo zadovoljni za priporočilo o SolarEdge optimizatorjih moči. Ta tehologija se je izkazala za odlično rešitev za dimnik na strehi. Iz grafičnega prikaza na SolarEdge spletnem monitoring portal je razvidna proizvodnja energije na psamezni modul. Vidim lahko, da sta modula št. 9 in 12 osenčena zjutraj med 8. in 10. uro ter da sistem deluje z 80,7% učinkovitostjo. S tradicionalnim razsmernikom bi zaradi the dveh osenčenih modulov izgubil kar 13,4% potencialne proizvedene energije.”

Podjetje Energetik energija je distributer za SolarEdge produkte. Vsak mesec v soldelovanju s proizvajalcem organiziramo tudi izobraževanja, s pomočjo katerih so naše stranke obveščene o najnovejših informacijah, novostih in dogajanju na trgu.

Za več informacij ali ponudbo nas kontaktirajte na: info@energetik.si ali nas pokličite na 040 687 533.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.