29 Jul 2018

Polikristalni moduli Eagle – Jinko Solar

Jinko Solar je vodilni proizvajalec modulov na svetu. Eagle fotovoltaične module sestavlja 60 polikristalnih celic s 4 bus bar linijami, njihova moč pa sega od 255 do 280 Wp, ali 72 polikristalnih celic, katerih moč sega do 330 Wp. 

Jinko Solar – vodilni proizvajalec 

Nova generacija modulov vključuje tudi novo tehnologijo, s pomočjo katere moduli dosežejo večjo efektivnost in dosežejo bolj estetski izgled. Na ta način se poveča tudi uporabnost modula, še posebej na strehah, ki so bolj izpostavljene.

Najboljši ANTI-PID moduli na svetu

Nova generacija modulov Eagle je prva na svetu, ki je certificirana proti PID, vzdrži ekstremne temperature vse do 60 stopinj in drži tudi do 85% relativne vlažnosti.

Modul tako postavlja nov standard za zanesljivost in zmogljivost v vseh vrstah okolja, še zlasti tam kjer so temperature visoke, vlažnost pa velika.

Moduli Eagle se odlično odzivajo tudi na okolja z manjšim sevanjem. Zahvaljujoč optimizirani obliki celic, se module lahko namesti tudi v okolje, kjer ddrugi moduli ne bi vzdržali. To dokazuje certifikat TUV NORD, ki jamči vzdržljivost proti amoniaku in fiziološki raztopini.

Jamstvo je seveda premosorazmerno povezano s kakovostjo: izdelek ima 10 let garancije ter 25 let linearne garancije.

Hitra dostava modulov Jinko 

Polikristalni moduli Jinko Solar (serija Eagle) so na voljo pri Energetiku. V samo 5 delovnih dni so lahko pri vas. Energetik energija je slovenski distributer, ki ponuja produkte za fotovoltaiko visokokakovostnih znamk. Pošljite nam povpraševanje na info@energetik.si ali nas pokličite na 040 687 533.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.