25 Jan 2019

Panasonic HIT KURO – popolnoma črn modul

Panasonic HIT KURO ‘total black’ modul je yasnovan tako, da zagotavlja visoko učinkovitost (19,4%) zaradi najboljšega temperaturnega koeficienta, kompaktne oblike z elegantno zasnovo, ter celic in okvirja v črni barvi.

 

Odlično delovanje tudi pri visokih temperaturnih koeficientih -0,258%/°C

HIT KURO modul je najboljši modul v industriji z odlično zmogljivostjo in visokim donosom tudi pri visokih temperaturah. Tako omogoča večjo porabo energije tudi poleti in čez dan.

 

Zmanjšana degradacija zahvaljujoč n-tipu anti-PID celic in manjšega LID 

Celice n-tipa, iz katerih je sestavljen HIT modul, občutno zamnjšajo LID (svetlobno inducirano degradacijo) v zgodnjih fazah izpostavljenosti soncu in popolnoma odpravijo degradacijo , ki jo povzroča PID pojav, s čimer se povečata zanesljivost in vzdržljivost.

 

 

 

 

 

Kakovost in zanesljivost s 25-letno garancijo

Panasonic z več kot 20 testi , narejenih v težjih pogojih od določenih standardov, zagotavlja najvišjo kakovost in zanesljivost svojih fotovoltaičnih modulov. Garancija je veljavna 25 let po registraciji sistema na www.eu-solar.panasonic.net, sicer velja 15 let na izdelku v skladu z garancijskim listom. Po 25 letih Panasonic jamči delovanje s 86,2% izkoristkom (97% izkoristek za prvo leto, od drugega leta dalje pa se izkoristem zmanjša za o,45% na letni ravni).

 

Kompaktni in trajni dizajn 

Nova generacija okvirja debeline 40 mm zagotavlja odpornost na vetrno in snežno obremenitev do 5400 Pa.

 

Za dodatne infprmacije ali naročilo produkta nam pišite na info@energetik.si ali nas pokličite na 040 687 533.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.