O nas

Energetik d.o.o. je slovenski distributer, specializiran za energetiko.

Podjetje je nastalo kot posledica 20-letnih izkušenj in navduševanja nad področjem energetike in obnovljivih virov energije. Ponosni smo, da že leta sodelujemo s proizvajalci svetovnega kova, s pomočjo katerih lahko zagotovimo visoko kvalitetne produkte in storitve: fotovoltaika, termovoltaika, baterije in akumulatorji za shranjevanje energije, toplotne črpalke in polnilne postaje za električne avtomobile. Že dolgo sodelujemo s številnimi slovenskimi električnimi dobavitelji, distributerji in proizvajalci, inštalaterji, gradbeniki in večjimi ter manjšimi trgovinami.

Naš katalog vsebuje bogat nabor produktov, ki jih lahko kupite individualno ali v ALL-IN-ONE paketu: PV moduli, razsmerniki, optimizatorji, montažni sistemi, akumulatorji in baterije, konektorji, kabli in več.

Zaradi dolgoletnega delovanja na evropskem trgu se lahko pohvalimo s tesnimi odnosi s proizvajalci: SolarEdge, SMA, Fronius, Panasonic, LG, BenQ, QCells, Kioto Solar, Jinko Solar, Ariston, Steca, Sonnencraft in drugimi. V sodelovanju z njimi in Univerzo v Ljubljani ter Univerzo v Maroboru organiziramo izobraževalne dogodke, kjer imajo naše stranke priložnost slišati tako znanstvene novosti na področju fotovoltaike kot tudi spoznati fotovoltaično prakso iz prve roke ter vse naše partnerje srečati tudi osebno.

Vsakega izmed naših kupcev tretiramo kot našega zaveznika in partnerja ter mu ponudimo visoko kvalitetne storitve ter brezplačno izobraževalno, marketinško in tehnično podporo.

sekcija 1
sekcija 2
sekcija 3
Kvalitetne storitve:
  • Velike zaloge
  • Kratek odzivni čas in hitra dostava
  • Konkurenčne cene
Marketinške storitve:
  • Postavitev strategije
  • Marketinški material
Tehnična podpora:
  • Informacije o produktih
  • Svetovanje pri nakupu
Izobraževalne aktivnosti
  • Individualna in skupinska izobraževanja
  • O tematikah: subvencije, montaža, produkti in trendi

Naše vrednote se vsakodnevno odražajo v našem odnosu do strank; odnosi so nam pomembni in vsaki izmed strank se posvetimo, da skupaj najdemo rešitev za njene individualne potrebe po ceni, ki si jo želi. Če iščete partnerja, ki vam lahko nudi oporo na kateremkoli koraku, ste na pravem naslovu.

Skupaj lahko naredimo spremembo.