01 Sep 2020

Novice in Promocije SolarEdge

SolarEdge optimizatorji moči delujejo kot DC / DC pretvorniki in so povezani z vsakim fotovoltaičnim modulom za povečanje učinkovitosti. Optimizatorji SolarEdge nenehno delujejo kot sledilnik največje moči (MPPT) v vsakem modulu.

 

Zahvaljujoč optimizatorjem moči SolarEdge lahko dobite največjo moč, ki je na voljo v vašem sistemu kadar koli v dnevu. Brez zanemarjanja dejstva, da je zahvaljujoč temu izdelku mogoče nadzorovati nivo modulov, kar omogoča hitrejšo in učinkovitejšo pomoč.

 

nove funkcije optimizatorjev P300 in P600

Aprila je Solaredge predstavil nove funkcije optimizatorjev P300 in P600.

 

Zdaj je možno optimizatorje P300 uporabiti s fotovoltaičnim modulom z nazivno vhodno enosmerno močjo do 340 W, medtem ko se P600 in P650 zdaj lahko uporabljata s solarnimi moduli do 2 × 330 W, za skupno moč 660 W.

 

Pravilen izbor optimizatorjev moči mora biti narejen na podlagi specifikacij orodja za optimizacijo moči, predstavljenih v najnovejši različici podatkovnega lista: največja vhodna napetost (@min temp), največji vhodni tok in nazivna vhodna moč modulov PV.

 

Fotovoltaični moduli z vgrajenim optimizatorjem

 

Prav tako je treba omeniti, da je Solaredge na trg predstavil monokristalni modul z integriranim optimizatorjem moči. Vse z garancijo kakovosti in učinkovitosti, značilne za to blagovno znamko.

 

60-celični moduli so na voljo v velikostih 300, 305 in 310 Wp.

 

Zahvaljujoč tej rešitvi so logistika, namestitev in pomoč za vaš fotovoltaični sistem močno poenostavljeni. Vse to zagotavlja tudi zelo visoko raven kakovosti za vsak posamezen nameščen izdelek: razsmernik, optimizatorje moči, PV module in še veliko več.