15 Sep 2020

Novi moduli SolarEdge: Fotovoltaični paneli z vgrajenimi optimizatorji moči

SolarEdge je predstavil svoje pametne fotovoltaične module z vgrajenimi optimizatorji moči na evropski trg fotonapetosti.

Monokristalni fotovoltaični paneli PERC s trenutno 60 celicami na voljo v velikostih 300/305/310 Wp.

En sam dobavitelj za vaš sistem.

Z izdelki SolarEdge je danes mogoče vgraditi celoten fotovoltaični sistem z enim samim sogovornikom, ki poenostavlja logistiko, pospeši garancijske postopke in tehnično pomoč.

SolarEdge s pametnim modulom zagotavlja popolno ponudbo izdelkov za oskrbo z energijo, s čimer krepi vodilno mesto na področju pametnih energetskih tehnologij.

Finančna moč in široka paleta izdelkov z napredno tehnologijo

SolarEdge cilja na široko paleto energetskih trgov z raznoliko ponudbo izdelkov.

Vključno z razsmerniki in moduli za stanovanjske, komercialne in obsežnejše fotovoltaične sisteme, sisteme za shranjevanje energije in rezervne rešitve, razsmernike in sisteme za polnjenje električnih vozil, sisteme za upravljanje z energijo v gospodinjstvu (Smart Energy izdelki), storitveno mrežo in navidezne proizvodne enote in še veliko več .

PERC 60 celični monokristalni pametni modul

Ti fotonapetostni paneli s predhodno sestavljenim optimizatorjem so posebej zasnovani za delo s razsmerniki SolarEdge. Z eno samo aplikacijo je mogoče konfigurirati celoten sistem in nadzirati vsako posamezno komponento.

12-letna garancija za modul
25 let garancije za optimizatorje
25 let linearna garancija za proizvodnjo z 80,2% v več kot 25 letih
na voljo v velikostih 300 / 310W

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.