13 Jan 2021

Nov Energetikov cenik za električno mobilnost

V Energetiku smo prenovili svoj cenik, namenjen električni mobilnosti, s čimer smo povečali že tako bogato paleto izdelkov.

Serija polnilnih sistemov vključuje tako optimalne rešitve za zasebni sektor, hkrati pa ustreza potrebam podjetij in ponuja različne naprave, ki se prilagodijo vsem potrebam.

Rešitve za zasebna in delno javna okolja

V prvem primeru gre za zelo učinkovito napravo tako za zasebnike kot za podjetja. Ta posebna rešitev ponuja zelo preproste in intuitivne stenske polnilne stebre, zasnovane za zasebno uporabo. Tudi v poljavnem sektorju lahko ta izdelek izkoristite z inteligentnejšimi polnilnimi sistemi, primernimi za vse potrebe.

Polnilni stebri SolarEdge: prvi PV pretvornik s polnilnikom baterij za električna vozila

S tem razsmernikom lahko ne samo upravljate energijo, ki jo proizvaja vaš fotovoltaični sistem, temveč tudi polnite svoj električni avto, hkrati pa uporabljate električno omrežje in fotovoltaično

energijo. Razsmernik je enofazni HD-Wave z 12-letno garancijo, ki se lahko podaljša na 20 ali 25.

 

 

SMA EV Charger

 

 

Naprava za polnjenje električnih vozil, zasnovana za delovanje v povezavi z novimi ali obstoječimi fotonapetostnimi sistemi. Nadzor in upravljanje poteka prek aplikacije SMA Energy.

Z enofaznimi 7,45 kW in trifaznimi 22 kW polnilnimi močmi.

 

 

 

 

 

Polnilne postaje Wallbox za stanovanjsko in javno uporabo

Pametni sistemi za polnjenje električnih vozil, kompaktni in enostavni za uporabo, združljivi z električnimi avtomobili, opremljenimi s polnilnim vtičem tipa 1 ali tipa 2.

Pulsar in Pulsar Plus, opremljena z integriranim kablom, mobilno povezljivostjo za komunikacijo z upravljalno platformo, Power boost za samodejno upravljanje količine energije, lučke stanja.

Rešitve za javna okolja

Predlagane rešitve nosijo blagovno znamko Mennekes in predstavljajo različne izdelke, kot so Basic, Smart in novi Amedio, zasnovani z integriranim modemom za prenos podatkov v skladu z OCPP 1.6j in z dodatno funkcijo Plug and Charge (PnC).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za več informacij glede E-Mobilnosti in pridobitev cenika nas lahko kontaktirate preko spletne pošte na: info@energetik.si ali rok.rakusa@energetik.si.