24 Dec 2019

Napolnite z energijo

SolarEdge je v svojo ponudbo StorEdge dodal dva zelo pričakovana izdelka, da bi še povečal vrednost enofaznih in trifaznih fotovoltaičnih sistemov.

Z vključitvijo proizvodnje fotovoltaike in shranjevanja baterij, hibridna rešitev StorEdge omogoča lastnikom domov nadzor nad porabo energije, zmanjšanje stroškov računov za elektriko in povečanje energetske neodvisnosti.

Trifazni razsmernik StorEdge

Na voljo za naročilo!

Novi trifazni razsmernik StorEdge, ki je povezan z omrežjem, odlično združuje upravljanje in spremljanje enosmerne sončne proizvodnje, shranjevanje baterij in upravljanje pametnih energijskih naprav v eni sami enoti, s čimer prihranite na stroških in časih namestitve.

Z velikostjo moči od 5 do 10 kW bo en razsmernik lahko upravljal različne funkcije za povečanje domače porabe.

Omeji izgube energije zahvaljujoč priključitvi enosmernega toka

Zahvaljujoč DC SolarEdge vezani topologiji, trofazni razsmernik StorEdge odpravi dodatne pretvorbe CC-CA, ki sončno energijo nabirajo neposredno v baterijo za večjo učinkovitost in splošno delovanje sistema.

Poleg tega ima razširjeno združljivost z baterijami LG Chem RESU in BYD (velikosti od 3 do 14 kWh).

V primeru povezave z obstoječimi sistemi SolarEdge bo mogoče izvesti konfiguracije, povezane v CA. Za nadaljnje podrobnosti glej opombo o prijavi.

Enofazni razsmernik StorEdge z HD-wave tehnologijo

Na voljo za naročilo!

Novi hibridni razsmernik StorEdge za aplikacije, povezane z omrežjem, omogoča upravljanje fotovoltaične proizvodnje, shranjevanja baterij in naprav Smart Energy prek ene enote.

Evolucija StorEdge namestitev

Kombinacija enofaznega pretvornika s tehnologijo HD-Wave, povezanimi z enosmernim tokom, in vmesnikom StorEdge v eni enoti poenostavlja ožičenje, zmanjšuje delovno silo in pospešuje StorEdge instalacije. Z manj sestavnimi deli postane upravljanje skladišč enostavnejše in lastniki domov lahko cenijo bolj eleganten videz sistema, ki bo tudi zavzel manj prostora na steni.

12-letna garancija na razsmernik vključuje tudi integriran vmesnik StorEdge, ki ima, če ga kupimo posebej, 10-letno garancijo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.