09 Mar 2018

MODULI – IZBRANA SELEKCIJA MEDNARODNO PRIZNANIH PROIZVAJALCEV

Energetik sodeluje z mednarodno priznanimi proizvajalci svetovnega kova. Naš katalog ponuja široko izbiro modulov: LG, Q-Cells Hanwha, Kioto Solar, AUO (BenQ), Jinko Solar, Trina Solar in Panasonic. 

V mesecu februarju smo izdali nov cenik, ki je individualiziran za vsakega partnerja posebej. Vedno skrbimo, da imamo na izbiro širok nabor modulov, ki zadovoljijo vsako stranko; od tiste, ki išče vrhunsko kvaliteto, do tiste, ki ji je pomembna konkurenčna cena.

Naš širok nabor, ki ga ponujamo na razpolago, vsebuje vse. S pomočjo izkušenj na mednarodnem trgu in s številnimi preteklimi rešitvami, ki smo jih implementirali na lokalnem trgu, vam bomo znali svetovati kaj je tisto, kar vaša stranka potrebuje. V katalogu najdete module vse do 365 Wp moči, tako tradicionalne kot tudi tiste z večjim izkoristkom.

Fotovoltaika pridobiva na popularnosti in ljudje so iz dneva v dan bolj informirani. Ker gre za rešitev, ki postaja vse bolj dostopna zaradi ozaveščenosti ljudi in mednarodne podpore, so tudi cene vsako leto primernejše. Tudi mi smo posodobili naš cenik in upoštevali razmere na svetovnem trgu.

S pomočjo našega nabora modulov boste vašim strankam zagotovili široko izbiro in tako ohranili svojo konkurenčno prednost. Naš katalog vam daje svobodo, da se sami odločite, kaj vam in vaši stranki bolj odgovarja. Široka izbira pa poleg tega omogoča, da targetirate večji obseg trga.

Sodelovanje s priznanimi proizvajalci podjetju Energetik omogoča, da na slovenska tla razširi vrhunsko kvaliteto ter zadovoljstvo končnih strank. Lastniki domov zaupajo podjetjem, ki so znana po močnem finančnem zaledju in z dobrimi garancijskimi pogoji zagotavljajo varnost ter dolgoročno delovanje.

 

Če še niste prejeli našega cenika za leto 2018, nam pišite na info@energetik.si ali nas pokličite na 040 687 533.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.