09 Feb 2018

LG SOLAR: CELLO TEHNOLOGIJA

LG Solar je proizvajalec visoko kakovostnih fotovoltaičnih modulov in je po svetu znan predvsem po zanesljivosti in visoki učinkovitosti produktov. Pred kratkim je LG predstavil tudi novo tehnologijo CELLO, zahvaljujoč kateri sta zmogljivost in zanesljivost še večji.

 

Večja zmogljivost in zanesljivost

Tehnologija CELLO deluje na način, da zamenja tri zbirne palice z dvanajstimi krožnimi žicami. Prednosti tehnologije CELLO:

  • Žica, zahvaljujoč svoji okrogli obliki, omogoča lažjo razpršitev sončne svetlobe na modulu v primerjavi z nizi. Pri modulih z nizi pa se del svetlobe odbije
  • 12-žična tehnologija zmanjšujejo izgubo elektrike

Moduli znamke LG Solar s tehnologijo CELLO imajo 12 let garancije.

 

Novi, visoko učinkoviti moduli

LG-jevi novi moduli z uporabo nove tehnologije CELLO omogočajo večjo moč in večji izkoristek modula.

LG Neon 2

NeON 2 je nov tip modula s celicami tipa n in izhodno močjo, ki je med največjimi na svetu. Doseže maksimalni izkoristek 19,5% in maksimalno moč 320 Wp.

LG NeON 2 Black

NeON 2 Black ima popolnoma črn okvir. Kombinacija črne barvo s CELLO tehnologijo daje modulu estetsko dovršenost in moč do 300 Wp.

LG Mono X 2

Mono X 2 je posodobljen tip modula s celicami tipa p. Uporablja tehnologiji LILI in CELLO; kombinacija teh dveh tehnologij zagotavlja odlično odpornost proti degradaciji in še večjo učinkovitost.

 

Vsi moduli znamke LG Solar lahko vzdržijo tlak 5400 – 6000 Pa. Njihova dodana vrednost je poleg visoke učinkovitosti predvsem estetska dovršenost.

Za več informacij o modulih ali naročilo nam pišite na info@energetik.si ali nas pokličite na 040 687 533.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.