10 Feb 2021

LG RESU, litij-ionske baterije za shranjevanje

Litij-ionske baterije, ki jih proizvaja LG, imajo lastniško tehnologijo pri gradnji celic, imenovano laminiranje in zlaganje, ki vam omogoča, da zmanjšate “mrtve” prostore v celicah s povečanjem gostote energije in dolgotrajnim delovanjem baterija, saj ta metoda povečuje tako toplotno kot mehansko stabilnost.

 

LG Chem RESU: rešitev za vse potrebe

Nastali izdelek je kompaktna in lahka baterija, ki jo lahko namestite na tla in na steno. Poleg tega je zaradi visoke stopnje zaščite IP in širokega območja delovne temperature mogoče namestiti tako v zaprtih prostorih kot na prostem.

 

Vsi izdelki LG Chem so certificirani in ustrezajo najvišjim mednarodnim standardom in vsem ustreznim standardom.

 

LG Chem je razvil dve liniji izdelkov s temi celicami za stanovanjski trg, 48 V RESU v velikosti 6,5 – 9,8 kWh, baterijo LG pa je mogoče vzporediti z drugo baterijo iste serije, s čimer je na voljo 5 zmogljivosti med 3,3 in 19,6 kWh.

 

Nizkonapetostne baterije so združljive z:

GoodWe serija EM – ES – SBP

SolarEdge novi trifazni razsmernik SE5K-RWS / SE7K-RWS / SE8K-RWS / SE10K-RWS

Druga linija izdelkov je visokonapetostni RESU, ki je na voljo v 2 velikostih 7,0 – 9,8 kWh, znotraj teh baterij je pretvornik DC / DC v primerjavi s 48 V linijo, ki napetost dvigne na 400 V nominalno. Na ta način lahko za napajanje uporabite običajne 6 mm sončne kable.

 

Visokonapetostne baterije so združljive z:

SolarEdge StorEdge in vsi enofazni razsmerniki SolarEdge HD-Wave

SMA Sunny Boy Storage 2.5 / 3.7 / 5.0 / 6.0

Huawei enofazni pretvornik SUN2000L 2/3 / 3.68 / 4 / 4.6 / 5 KTL e KTL-L1

Odlična kakovost baterij LG Chem RESU je zagotovljena s spoštljivo garancijo: 10 let proizvodnih napak in 60% preostale zmogljivosti.