13 Nov 2020

K2 Base 3.0 s sodobnim videzom

Nova programska oprema K2 Base zagotavlja hitro, enostavnejšo in varnejšo zasnovo montažnih sistemov za fotovoltaiko.

S to novo različico je mogoče izračunati novo generacijo sistemov ravnih streh Dome 6 s poenostavljenim uporabniškim vmesnikom in novo, zelo praktično nadzorno ploščo. Poleg tega je s tipko K2 + zdaj mogoče uvoziti izračun iz baze v simulatorje GoodWe in archeliosTM Pro.

K2 Systems podpira fotovoltaične sisteme s preprostimi pritrdilnimi strukturami, tako za ravne strehe kot za poševne strehe, in olajša njihovo zasnovo z brezplačno programsko opremo K2 Base, ki zagotavlja podroben načrt namestitve, statično preverjanje in celoten seznam materialov konstrukcije.

Z novo nadzorno ploščo učinkovito razvijajte projekte

Nadzorna plošča nudi popoln pregled vseh zaključenih in izvedenih projektov. Za vsak projekt je mogoče izbrati posebne iskalne filtre in ob strani so na kratko povzete vse glavne informacije.

Poenostavljen postopek načrtovanja zaradi novega uporabniškega vmesnika

Nova grafika naredi zasnovo veliko bolj intuitivno zaradi jasne postavitve, modernega videza in številnih novih možnosti za navigacijo.

Hitrejši izračun zaradi nove programske arhitekture

Nova različica učinkoviteje obdeluje podatke o izračunu v ozadju in omogoča še hitrejše načrtovanje.

Nova različica K2 Base

Nova različica K2 Base omogoča še lažje in hitrejše načrtovanje. Brezplačna spletna programska oprema vam omogoča načrtovanje projekta v petih preprostih korakih: projekt, streha, osnutek, obremenitve in rezultati.