29 Jun 2020

JinkoSolar: najbolj zanesljivi v fotonapetostni industriji

JinkoSolar: najbolj zanesljivi v fotonapetostni industriji

Razvrstitev, ki jo je sestavil raziskovalni inštitut Bloomberg New Energy Finance, JinkoSolar uvršča na vodilno mesto najbolj zanesljivo blagovne znamke v fotovoltaični industriji.

JinkoSolar na vrhu zanimanja deležnikov

 

Rezultat smo dobili z obdelavo podatkov iz intervjujev z glavnimi zainteresiranimi deležniki, na vprašanje, kakšna bi bila znamka fotovoltaičnih panelov, s katerimi se lažje financirajo banke.

Med anketiranci so bile banke, svetovalci, EPC in neodvisni proizvajalci z vsega sveta.

Ob upoštevanju kakovosti, zanesljivosti in zmogljivosti fotonapetostnih plošč, finančne uspešnosti proizvajalca, je JinkoSolar 100% naveden za vrhunskega proizvajalca.

“Rezultat te raziskave potrjuje JinkoSolar kot prednostno blagovno znamko bank, pa tudi industrijskih akterjev,” je dejal Kangping Chen, predsednik uprave JinkoSolar. »Ohranili smo vodilni položaj največjega proizvajalca fotonapetostnih modulov na svetu, ki je v prvi polovici leta 2017 zagotavljal 4,9 GW, zahvaljujoč našim nenehnim prizadevanjem na področju kakovosti in tehnoloških izboljšav. Še naprej bomo vlagali v kakovost, da bi zagotovili višjo raven zanesljivosti izdelkov, hkrati pa smo zavezani nadaljnji rasti tako na uveljavljenih kot na novih trgih. “

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja