15 Dec 2017

JINKO SOLAR – VISOK IZKORISTEK, ZANESLJIVOST IN VARNOST

Fotonapetostni moduli Jinko Solar predstavljajo visok standard kakovosti. Moduli so izdelani iz najkvalitetnejših materialov in so testirani pod ekstremnimi testnimi pogoji.

Kontrola kvalitete in preverjanje pod strogimi testnimi pogoji

Pri modulih Jinko Solar se nadzor kvalitete začne že v fazi proizvodnje, katere postopek je pod neprestanim in strogim nadzorom. Ko so paneli izdelani, gredo v preizkus preverjanja kvalitete, ki je sestavljen iz 36 različnih faz. Testiranje se izvaja v najnaprednejših testnih laboratorijih, ki imajo pridobljen certifikat UL.

Vsi izdelki so med drugim preizkušeni tudi v naslednjih testnih pogojih: tropska vlaga, puščavska vročina, obalne soli in obalni zrak z visoko koncentracijo amonijaka.

Življenjska doba Jinko Solar panelov znaša minimalno 25 let!

Življenjska doba fotovoltaične elektrarne s paneli Jinko Solar znaša minimalno 25 let, tudi v primerih, ko je le-ta izpostavljena najekstremnejšim vremenskim in okoljskim pogojem.

Zaradi zgoraj naštetih testnih pogojev, kvalitetne proizvodnje in kvalitetnih materialov, Jinko Solar ponuja panele okusnega dizajna in visokega izkoristka, ki so razširjeni po celem svetu.

Jinko Solar je najzmogljivejši panel v realnih testnih pogojih

Laboratorijski test Photon Lab Field Module je pokazal, da Jinko Solar dosega najvišjo učinkovitost na trgu pod testnimi pogoji, ki so najbolj primerljivi z realnimi. Testni rezultati so namreč pokazali, da so paneli Jinko Solar:

  • Učinkoviti v okoljih z visokimi temperaturami in visoko vlago zaradi odsotnosti PID
  • Moduli z večjim izkoristkom v primerjavi z ostalimi na trgu tako ob jutranjih urah, dnevni svetlobi kot v oblačnih dnevih
  • Moduli z daljšo življenjsko dobo v primerjavi z ostalimi na trgu

Ste tudi vi navdušeni? Če potrebujete več informacij ali želite artikel naročiti, nam pišite na info@energetik.si.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.