20 Jun 2022

Jinko Solar beleži učinkovitost celic N-Type 25,4 %

JinkoSolar Holding Co., Ltd. je eden največjih in najbolj inovativnih proizvajalcev integriranih fotovoltaičnih modulov na svetu, s proizvodno zmogljivostjo več kot 31 GW v 9 tovarnah in podružnicah v 22 državah po vsem svetu.

Postavil je nov pomemben rekord učinkovitosti monokristalnih celic velikega formata N PERC. Rekord je že četrti zaporedni v letošnjem letu z 25,4-odstotno učinkovitostjo.

Rekord pri monokristalnih celicah narejen po metodi Czochralskega (Cz)

Ta zapis je potrdil neodvisni japonski laboratorij JET (Japan Electrical Safety and Environment Technology Laboratories).

Ta novi rekord je bil dosežen na monokristalni rezini, izdelani po metodi Czochralskega (Cz) s posebnimi previdnostnimi ukrepi pri postopku metalizacije, pri določeni vrsti dopinga in difuzije ter drugih tehnologijah.

JinkoSolar gradi visoko učinkovite module za vse sektorje, od stanovanjskih do modulov velikega formata za sisteme odprtega polja z uporabo celic različnih velikosti do M10, tako v standardni kot v ”Bi-Facial” različici z dolgotrajno garancijo, s čimer prinaša konkurenčne izdelke na trg, ki daje prednost odličnemu LCOE.