TIGO TS4-R

Optimizator Tigo je odlična rešitev za vsako situacijo, ki vedno omogoča maksimalno optimizacijo.

S pomočjo TIGO platforme, je vsak modul lahko optimiziran s smart tehnologijo, tako se proizvodnja energije poveča, s tem pa tudi vrednost naše investicije.

Bistvena razlika med tradicionalnimi sistemi in tehnologijo ‘TIGO Smart Module TS4’ je prav ta, da lahko modul, katerega delovanje je zmanjšano zaradi razlogov kot so neprimerna lega, senčenje ali kaj drugega, opremimo z ustrezno elektroniko tako, da namestimo pravi ‘pametni pokrov’ in s tem optimiziramo delovanje sončne elektrarne.

V spodnjem posnetku je prikazana namestitev TIGO optimizatorjev:

Prenesi brošuro:

Prenesi brošuro dodatki:

Opis

Opis:

Enostavna in hitra namestitev Elektronika TIGO TS4 se enostavno in hitro priključi na module z uporabo enega samega izvijača; stroški in čas instalacije se tako zmanjšajo.
Cloud Connect in vmesnik za brezžično komunikacijo Produkt TIGO TS4 ima poleg močne elekronike še dve dodatni komponenti: vmesnik za brezžično komunikacijo do 120 TS4 naprav in Cloud Connect, ki omogoča zbiranje podatkov iz vmesnika in pošiljanje le-teh na Sunny Portal. Na ta način imate popoln nadzor nad delovanjem.
Kombinacija z SMA razsmerniki Mehanizem pametnega modula TIGO TS4 je idealen za kombinacijo z SMA razsmerniki. Ti razsmerniki so namreč izredno prilagodljivi, imajo pa tudi širok vzpon vhodne napetosti in več MPPT sledilcev.
Primerjava s SolarEdge tehnologijo Energetik energija priporoča uporabo TIGO platforme za večje sisteme, pri katerih bi se izkazalo, da so SolarEdge razsmerniki in optimizatorji prevelik strošek.
Namestitev Ogled povezave (https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=O2ekHNzg0Yo)

 

 

Komponente:

TS4-L (Long Strings) Idealen za sisteme, ki zahtevajo popolno optimizirano zmogljivost na ravni modula (pokrov zelene barve)
TS4-O (Optiization) Idealen za strehe z veliko senčenja, kjer ni potrebe po daljših stringih (pokrov rumene barve)
TS4-S (Safety) Zagotavlja, da sistem ustreza varnostnim in nadzornim predpisom (npr. lokalnim predpisom o požaru) (pokrov rdeče barve)
TS4-M (Monitoring) Omogoča nenehno sistemsko spremljanje za namene podpore strankam in tekočih operacij in vzdrževanja (pokrov modre barve)
TS4-D (Diodes) Diode so vgrajene v pokrov razvodne omarice -> ta osnovni sistem omogoča standardno originalno opremo proizvajalca (pokrov bele barve)