SMA SUNNY HIGHPOWER PEAK1

Ta inovativna rešitev za velike komercialne in industrijske naprave združuje prednosti modularne postavitve sistema z zasnovo in tehnologijo centralnih razsmernikov. Ponuja prožen in učinkovit sistem, ki ga sestavljajo 4 komponente:

  • Visoko učinkoviti razsmerniki
  • Kombinacijska škatla
  • Upravljalnik razsmernika
  • Enostavni zagon z LCS orodjem za zagon

Prenesi brošuro:

Prenesi navodila za uporabo:

Opis

Opis:

Razsmernik Sunny Highpower PEAK1 Razsmernik tehta 77 kg in ima moč 75 kW. Zaradi svoje kompaktne oblike potrebuje le malo prostora, zaradi česar sta enostavnejši tudi priprava in namestitev, znižajo pa se tudi stroški vzdrževanja.
Zunanja kombinacijska škatla Nizi modulov so priključeni na razsmernike s pomočjo zunanjih kombinacijskih škatel. Na ta način se sistem fleksibilno prilagaja različnim regionalnim standardomin konfiguraciji generatorja. Ta zasnova odločilno prispeva k zmanjšanju stroškov sistema.
SMA upravljalnik razsmernika Upravljalnik razsmernika je osrednja komunikacijska komponenta in edini vmesnik za nadzor celotnega sistema. V enem sistemu (do 3,15 MW) upravlja vse pomembne funkcije za razsmernik in upravlja sistem z do 42 razsmerniki.
Enostavni zagon z LCS orodjem za zagon Orodje LCS (Local Comissioning and Service) omogoča enostaven zagon, prihrani čas in zmanjša stroške. Razsmernik je konfiguriran tako, da samo izberete konfiguracijske datoteke, specifične za sistem in jih nato pošlje vsem razsmernikom. S pomočjo vmesnika je olajšano tudi odpravljanje težav in napak.