SMA SUNNY BOY STORAGE

Razsmernik je namenjem visokonapetostnim baterijam za domačo uporabo. Sunny Boy Storage omogoča ekonomsko integracijo ter preproste in fleksibilne rešitve za shranjevanje fotovoltaičnih sistemov, tako novih kot tudi obstoječih.

Opis

Opis:

Je preprost in prilagodljiv Novi razsmernik z baterijo Sunny Boy SMA Storage je bil razvit posebej za visokonapetostne baterije, kot je Tesla. Kombinacija rešitev, ki jo sestavljata baterija in Sunny Boy Storage, omogoča zbiranje energije po ceni, ki je primerljiva s cenami energije, pridobljene s samooskrbo.
Ekonomska integracija SMA razsmerniki so združljivi z vsemi vodilnimi tehnologijami za shranjevanje energije na trgu. Primerni so za fotovoltaične naprave kateregakoli razreda moči, od stanovanjskih sistemov do večjih fotovoltaičnih elektrarn.
Tudi za obstoječe sisteme Sunny Boy Storage naredi vaš dom manj odvisen od distribucijskih podjetij in omogoča, da ponoči uporabljate električno energijo, proizvedeno čez dan. SMA je edini proizvajalec, ki ponuja sistem izmeničnega toka pri visokonapetostnih baterijah in hkrati deluje vzporedno s fotovoltaiko.

 

Tehnični podatki:

Model Sunny Boy Storage 2.5
Maksimalna vhodna moč 2650 Wp
Maksimalna napetost DC 500 V
Interval DC napetosti 100-500 V
Maksimalni vhodni tok DC 10 A
Nazivna izhodna moč AC 2500 W
Kapaciteta baterije Odvisno od baterije
Tehnologija Litij
Zmogljivost / obremenitev Odvisno od baterije
Dimenzije 450 x 357 x 122
Teža (kg) 9.2
Stopnja zaščite IP65
Backup Z naslednjo posodobitvijo