RAZSMERNIK KOSTAL PLENTICORE PLUS 4.2-10.0 kW

Kostal Plenticore Plus je novi hibridni razsmernik, namenjen za fotovoltaično shranjevanje energije, idealno za nove in obstoječe naprave.

Ima 3 MPPT za konfiguracijo skoraj vseh vrst strehe, združljiv z različnimi visokonapetostnimi baterijami. EEB in SunSpec za povezavo Smart Home.

Razsmernik se lahko enostavno in fleksibilno integrira v že obstoječi fotovoltaični sistem, ki je že opremljen z akumulacijskim vhodom in neobvezno aktivacijsko kodo.

Prenesi brošuro:

Tehnične specifikacije:

Dodatne informacije:

Opis

Opis:

Pametna zmogljivost Ta inteligentni razsmernik je prilagodljiv na posamezno lokacijo namestitve. Opremljen je z dinamičnim nadzorom moči in 24-urnim spremljanjem porabe.  Hkrati pa se razsmernik   uči značilnosti porabe (kdaj je največja, najmanjša) ter navade za optimizacijo samooskrbe.
Sistem hranjenja energije Razsmernik je kompatibilen z različnimi visokonapetostnimi baterijami. Zaradi 3 MPP sledilcev ustreza skoraj vsakršni strehi. Ima tudi BYD baterijsko škatlo.
Preoblikovanje Razširjeno območje MPPT
Pametni priključek Preko integrirane spletne aplikacije je možno dostopati  do nove pametne komunikacijske plošče. Zaslon, zapisovalnik podatkov, sistemski nadzor, omrežni in kontrolni vmesniki, ki so integrirani kot standardni. Za nadzorovanje sistema je mogoče brezplačno dostopati do solarnega portala.
Pametni dom Razsmernik lahko komunicira v Smart Home zahvaljujoč se vmesnikoma EEBus in SunSpec.