07 Dec 2018

Huawei: enofazni hibridni razsmernik

Huawei je kitajsko podjetje, ustanovljeno leta 1987, ki se že dolgo zavzema za razvoj in proizvodnjo sistemov ter rešitev za omrežja in telekomunikacije. To je prvo kitajsko podjetje, ki je v letu 2016 vstopilo v kategorijo ‘Top 100 Best Global Brand’.

S 14 podjetji, 16 raziskovalnimi in razvojnimi centri ter 45 centri za usposabljanje na svetovni ravni je Huawei ena izmed najbolj zanimivih znamk v fotovoltaičnem svetu, ki ponujajo celotno paleto trofaznih razsmernikov in novo serijo enofaznih hibridnih razsmernikov.

 

Smart Energy Center 

Ta paleta ultra kompaktnih in visoko zmogljivih enofaznih razsmernikov za stanovanjske fotovoltaične sisteme je na voljo v velikostih od 2 do 5 kW in ima največjo učinkovitost do 98,6%. 

 

Huawei SUN2000L enofazni hibridni razsmernik 

Razsmernik ima pameten in kompakten dizajn ter je izredno lahek (10,6 kg). Leta 2016 je prejel nagrado RedDot Design Award kot najboljši izdelek leta.

Visoka zanesljivost izdelka z 10-letno garancijo, ki se lahko podaljša tudi na 25 let, stopnja zaščite IP65 ter integrirana zaščita pred svetlobo na AC in DC strani, uvrščajo izdelek med najbolj zanimive izdelke na trgu.

 

Vmesnik za komunikacijo s hranilnikom energije 

Hibridni razsmernik SUN2000L že vključuje razsmernik za povezavo s sistemom za shranjevanje z enosmerno napetostjo, če želi uporabnik uporabiti svoj lastni sistem.

 

FusionHome: pametna energetska rešitev 

Huawei je to paleto razsmernikov oblikoval kot del pametne energetske rešitve FusionHome, ki združuje najsodobnejše digitalne tehnologije in sončno tehnologijo za domačo uporabo, za popolno rešitev, ki izkorišča 100-odstotno proizvodnjo električne energije iz obnovljivih virov. To je možno s kombiniranjem fotovoltaičnih modulov in pametnega sistema za spremljanje električnih tokov iz pametnih naprav, hranilnikov energije in domotike.

 

Preberi si več o izdelku

 

Za naročilo izdelka ali več informacij o njem, nam pišite na info@energetik.si ali nas pokličite na 040687533.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.