30 Nov 2018

HRANILNIK ENERGIJE SAMSUNG: ESS All-in-one

Samsung je v svoj katalog izdelkov dodal novo napravo za shranjevanje energije v solarnem sistemu – ESS All-in-one. Novi Samsung ESS hranilnik energije s prilagodljivim dizajnom omogoča izpolnjevanje zahtev različnih kupcev in jim zagotavlja rešitev na ključ, primerno za vsak sistem.

 

Samsung ESS: več energije za dom

Novi Samsung ESS All-in-one temelji na baterijskem paketu litij-ionskih celic, ki ga je podjetje razvilo zato, da zadovolji zahtevna pričakovanja električnih vozil vrhunskih avtomobilskih znamk. Zahvaljujoč tej raziskavi in razvoju, Samsung SDI ESS zagotavlja dolgo življenjsko dobo, varnost in najvišjo dinamično sprejemljivost obremenitev, ki obljubljajo nizke skupne stroške in zanesljivost.

Hranjenje energije za kasnejšo uporabo nudi številne prednosti: akumulator zmanjša učinke neenakomerno porazdeljene porabe energije preko dneva, še več, omogoča večjo porabo energije čez dan ali noč. Posledično se iz sončnega vira in fotonapetostnih modulov porabi več energije, s čimer se poveča samooskrba, koristi pa ima tudi končni uporabnik, zaradi nizkih stroškov. ESS sistem za stanovanjsko uporabo je enofazni razsmernik s 3,6 kWh kapacitete akumulatorja in z izhodno močjo 4,6 kW. Litij-ion daje dolgo življenjsko dobo 6000 ciklov in zanesljivost.

 

Opis produkta

Samsung SDI All-in-one je kompakten, enostaven za namestitev in z optimizacijo porabe energije iz fotovoltaičnega polja omogoča takojšnji prihranek.

  • Kompaktna oblika All-in-one:

Kompaktna oblika omogoča, da v enem samem izdelku dobite vse komponente, potrebne za pretvorbo in optimalno upravljanje z energijo in spremljanje. Na ta način uporabite manj prostora, prihranite pa tudi na stroških instalacije.

Priključite ga lahko neposredno na vaš fotovoltaični sistem.

3 funkcije: FV + baterijski razsmernik + litij-ioni

  • Popoln nadzor in učinkovito upravljanje z energijo 
  • Varnost na najvišji ravni:

Odobreno za uporabo za električna vozila.

Litijeva baterija in razsmernik sta testirana s strani VDE.

  • Proaktivna po-prodajna podpora:

Preventivno odkrivanje potencialnih napak.

Web Monitor in Mobile za daljinsko vzdrževanje.

Omrežje za lokalno podporo.

 

Tehnične karakteristike

Maksimalna moč (kWp) 6,6 (3,3 × 2)
Maksimalna napetost (V) 550 V
Št. MPPT sledilcev 2
MPPT / Nazivna napetost (V) 125-500 V
Maksimalni vhodni tok (A) 15 A
Konektorji MC4
Vhodna nominalna moč (AC) 4600 W
Moč (kVA) 3,68 / 4,6 (nastavljiva)
Gilogija Litij Ion
PV v omrežje (%) 95.0 %
Kapaciteta (kWh) 3,6 (DoD 90%, Kapaciteta porabe: 3,24)
Dimenzije mm (D × Š × V) 1000 x 267 x 680
Teža (kg) 95
IP ocena (IP) IP 21
Backup Ne

Energetik energija ponuja različne rešitve za shranjevanje energije. Za več informacij nas kontaktirajte na info@energetik.si ali nas pokličite na 040687533.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.