20 Dec 2017

HIT PANASONIC PANELI SO PANELI ZA VSAKO STREHO

Panasonic je vodilni proizvajalec visoko učinkovitih panelov s tehnologijo HIT (angl. Heterostructure with Intrinsic Thin Layer).

HIT Panasonic paneli so primerni za vsakršno streho.

Ker je vsaka streha drugačna, je težko najti standardno rešitev, ki bo prava za vse situacije.

Panasonic predstavlja rešitev, kjer je vsak sistem posebej zasnovan, ima enega samega proizvajalca treh tipov panelov z različnimi površinami. Tem trem panelom je skupna stranica okvirja z enako dolžino in enakim tipom celic. Na ta način zagotavlja maksimalno fleksibilnost in možnost prekritja celotne površine strehe.

V praksi se dimenzije strehe redko enakomerno razdelijo na dolžino in širino solarnega panela. Pri modulih standardne velikosti se pogosto zgodi, da ostane del strehe nepokrit, ker je preozek za dodatno vrsto panelov, ne glede na to ali gre za horizontalno ali vertikalno postavitev.

Za razliko od standardne prakse pa Panasonic predstavlja tehnologijo, s katero se lahko 3 različne panele združi skupaj in se na ta način maksimalno izkoristi vsak predel strehe.

Ti trije paneli so:

Slim N245

Panel je majhen, priročen in zelo enostaven za namestitev. Še posebej je primeren za ozke in neugodne strehe, saj omogoča maksimalno izhodno moč na površinsko enoto.

Compact N295

Compact 295 je panel, ki je zaradi majhne površine lahko še posebej uporaben, če je nameščen navpično.

Power N330  

Power N330 z 19.7% učinkovitostjo spadajo med najućinkovitejše module na trgu. V primerjavi z ostalimi paneli, so tudi stroški namestitve in vzdrževanja do 24 % nižji.

Študije na HIT Panasonic panelih so pokazale, da imajo Panasonic paneli do 50 % večjo nazivno moč od preostalih, ne glede na tip ali nepravilnosti strehe (npr. nepravilna oblika).

 

Smo vas prepričali? Če potrebujete več informacij ali želite artikel naročiti, nas pokličite na 040 687 533 ali nam pišite na info@energetik.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.