30 Mar 2018

Hanwha Q-Cells že peto leto zapored najboljši

Porizvajalec Hanwha Q-Cells je bil že peto leto zapored prepoznan kot najboljši proizvajalec modulov v Evropi. Raziskavo je izvedel EuPD Research inštitut za zagotavljanje vrhunskih izdelkov in storitev za ohranjanje vodilnega položaja na trgu na podlagi temeljite raziskave med evropskimi monterji solarnih panelov. 

 

Izsledki raziskave: 

  • Hanwha Q-Cells že petič zapored prejme Top Brand  PV Europe Seal in je že tretje leto zapored prepoznana kot Top Brand PV Australia
  • Monterji sončnih elektrarn potrjujejo izjemno kakovost produkta in storitev proizvajalca Q-Cells
  • EuPD pohvali proizvajalčevo nenehno prizadevanje na področju razvijanja blagovne znamke, zadovoljstva strank, kakovostnih priporočil in tržnega deleža

Poleg Evropskega priznanja, pa je Hanwha Q-Cells prejel tudi lokalna priznanja ter nazive in sicer je bil prepoznan za Top Brand PV v Nemčiji, Avstriji, Italiji in Veliki Britaniji.

 

Prva izbira v Evropi in Avstraliji 

Vodilni evropski raziskovalni inštitut EuPD Research je raziskavo opravil na podlagi Global PV Installer Monitorja, ki ima pregled nad vsemi monterji po Evropi in drugje po svetu. Rezultati raziskav so pokazali, da je Hanwha Q-Cells ohranila izjemno tržno prednost po Evropi in v Avstraliji, odkar je bila leta 2014 prvič imenovana za Top Brand PV Europe.

Direktor EuPD Research Mark A.W. pravi: ‘V osmih letih, odkar smo začeli s podelitvijo praznanj Top Brand PV, je zelo malo proizvajalcev, ki bi tako dolgo vzdrževala tako visok rezultat. Podjetje je doseglo izjemno visok rezultat kar na 4 področjih: razvoj blagovne znamke, zadovoljstvo uporabnikov, število priporočil in tržni delež.’

 

Hanwha Q-Cells vodilna znamka v fotovoltaiki 

Monokristalni modul Q.PEAK-G4.1 s tehnologijo Q.ANTUM je leta 2017 na Japonskem osvojil nagrado Smart HIT Grand Prize. Izdala jo je revija Smart House Magazine, ki preučuje vodilne tehnologije proizvodnje modulov, energije in shranjevanja energije.

Monokristalni solarni modul Q-PEAK DUO-G5 s pol celicami in Q.ANTUM-DUO tehnologijo pa je bil nagrajen z nagrado za odličnost in inovacijo.

Q.PEAK RSF L-G4.2 pa je zaradi inovativnega jeklenega okvirja, decentralizirane omarice in enostavnosti montaže osvojil tri nagrade: nagrado Intersolar, PV Magazine Award za največjo inovacijo in Solar Power Portal nagrado za inovacijo.

 

Podjetje Energetik energija d.o.o. je prvi slovenski specializirani distributer, ki v lastnem skladišču na Vrhniki ponuja velike količine modulov Q-Cells. Če potrebujete hitro dobavo, visoko kvaliteto in poprodajno podporo, nas kontaktirajte na 040687533 ali nam pišite na info@energetik.si.