14 Jan 2020

Fotovoltaični moduli QCells: visoko zmogljiva serija Q.PLUS

Hanwha Q Cells, proizvajalec sončnih modulov od leta 1990, nenehno izpopolnjuje svoje izdelke, tako da veliko vlaga v raziskovalce in inženirje (več kot 400 ljudi, ki delajo v štirih raziskovalno-razvojnih centrih v Nemčiji, Koreji, Maleziji in na Kitajskem).

Visoko zmogljiva serija Q.PLUS

Med vsemi visoko zmogljivimi moduli izstopa serija Q.PLUS, ki ponuja ustrezne rešitve tako za stanovanjska kot komercialna področja.

Ta PV modul je zaradi tehnologije celic Q.ANTUM in z svojim dizajnom postal vodilni izdelek na svetu, saj je pridobil zapise o najboljših zmogljivostih v resničnih pogojih, hitri namestitvi ter največji zanesljivosti in trajanju.

Večji izkoristek na proizvodnih stroških in vremenskih pogojih

Zmogljivost je izboljšana glede na površinske in BOS (uravnoteženost sistemskih) stroške, zahvaljujoč višjim razredom moči, učinkovitost pa doseže do 17,7%. Odlična proizvodnja je zagotovljena tudi v vseh vremenskih razmerah in v primeru slabe svetlobe in visokih temperatur.

Boljša dolgoročna proizvodnja zahvaljujoč tehnologiji Anti PID

S pomočjo tehnologije PID (potencialno inducirana razgradnja), ki jo je preučil in razvil Q Cells, celice zagotavljajo dolgoročno proizvodnjo.

Prav tako je bil učinek LID zmanjšan, zahvaljujoč izločanju borovih anhidridnih vezi. Poleg tega ima izdelek 12-letno garancijo.

Sledljiva kakovost zahvaljujoč TRA.QTM

V vsaki posamezni celici je mogoče najti serijsko številko, odtisnjeno z laserjem, ki omogoča sledenje celotni proizvodni verigi. Poleg tega je bila vsaka celica testirana na morebitne pojave HOT-SPOT. Kakor koli že, od leta 2005 se ni zgodil noben od teh pojavov.

Okvir iz visokotehnološke aluminijeve zlitine in tehnologije finega stekla

Visokokakovostna izdelava s steklenim postopkom „SolGel Roller Coating“ omogoča zmanjšanje odboja svetlobe za 50% z dolgoročno odpornostjo proti koroziji.

Naši okviri iz aluminijaste zlitine High Tech so certificirani, da prenesejo visoke obremenitve ob snegu (5400 Pa) in vetru (4000 Pa).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.